◄ Lytt til radio her

  Annonse

  Sett som startside
  Google
  gule sider

  Se alle MaxLokal Nyheter

  Nå åpner nordvestlandets største skatepark
  Etter 25 år med venting har Volda Rullarlag endelig fått realisert drømmen om å bygge en skatepark.Saken om en skatepark i Volda har pågått i over 25 år. Volda kommune hadde i utgangspunktet en plan om å bygge skatepark allerede i 2007, men dette er noe kommunen ikke hadde råd til. Siden da har en gruppe på fem personer opprettet et eget styre for skateparken som står som eier av parken. Rullarlaget har fått invilget et lån på nesten tre millioner kroner fra Volda kommune til utbygging av parken som nå blir nordvestlandets største. Alle får prøve ut parken. Dyktige skatere tar turen mens ordfører i Volda kommune, Arild Iversen står for åpningen av Volda Skatepark. Senere på kvelden vil feiringen fortsette på Studenthuset Rokken med disco i skate-stil. Alle som deltar på åpningen står fritt fram til å prøve ut parken, samt delta på konkurranser. Rullarlaget har en god dialog med X2-festivalen og håper at de i fremtiden kan arrangere norgesmesterskap innenfor flere brettsporter på skateparken. Volda skatepark åpner lørdag den 20. september klokken 12, og du finner mer informasjon om arrangementet her.    
  19.09.14 12:22
  Terminalen By-Scene ferdig til våren 
  Nå starter byggingen av Ålesund nye klubb-scene. Momentium starter nå ombyggingen av rutebilstasjonen i Ålesund sentrum til å bli et konsertlokale.noe som vil bidra til å skape enda mer liv i Ålesundsgatene. - Dette har vært noe vi har savnet i lang tid, sier Ante Giskeødegård og Terje Erstad i Momentium.  Ukentlige konserter - Allerede i mars/april vil første konsert komme på plakaten sier Terje Erstad. Momentium ser for seg at de skal være ukentlig konserter gjennom hele året som skal være åpen for alle. Ante opplyser at Momentium vil stå bak halvparten av konsertene, og at større lokale aktører også må komme på banen. Tre millioner Det er budsjettert med i overkant av tre millioner kroner for å bygge om den gamle rutebilstasjonen. Det 400 kvadratmeter store lokale skal kunne huse rundt 400 publikummere Stiftelsen Kjell Holm og Sparebanken Møre har gitt 800.000 hver i støtte til prosjektet. På sikt er det planen å rive terminalbygget til fordel for den fremtidige Kulturhavna som skal bygges på kaia i Ålesund. Momentiumguttene håper nå å bygge et godt grunnlag slik at det vil vær mulig til å finne et nytt egnet lokale i nærheten når rutebilstasjonen skal rives.    
  19.09.14 10:17
  Endelig kom de 4 selfrøknene
  Hele veien fra Sveits og Tyskland, ankom de 4 frøknene i dag til Atlanterhavsparken Ålesund.2 seler fra Tyskland og 2 fra Sveits, fikk i dag se dagens lys etter mange timer i bil. De fire selene, alle hunner, krøp nysjerrig ut av varerommet og ut i bassenget på hele 6000 kvadrat. 10 september kom de 2 første hannene fra Lofoten, som nå er blitt ganske så husvarm. I starten var det ingen av dem som brydde seg noe særlig om pappa Einar Wiik som sto for matingen. Litt over en uke fra de ankom har mye skjedd, og begge hannene fra Lofoten hopper lekent opp for å spise av hånden til Einar. Kjønnsmodne - Vi håper jo på sikt at de 2 hannene og 4 hunnene vil parre seg og øke i antall. Selv om de ikke er kjønnsmodne helt ennå vil de ganske fort parre seg når de er blitt rundt 4 år. for det ligger det i naturen at de gjør, forteller Einar, akvarist og dykkeransvarlig. Å komme til det nye flotte annlegget Atlanterhavsparken har bygget, er nok en stor overgang for de tilsammen 6 selene som kommer fra mye mindre basseng. De 4 hunnene er mye mer vant til publikum, så nå gleder vi oss veldig til åpning 24 september slik at alle kan få glede av å studere disse flotte pattedyrene, sier Britt Giske Andersen, salgs og produktutvikler.    
  18.09.14 14:04
  Brannvernuke og åpen stasjon
  I går startet markeringa av Brannvernuka i Ålesund med foredrag. Lørdag er det åpen dag på brannstasjonen.Dette er et svært populært tiltak, og hele 200.000 barn og voksne over hele landet deltok i fjor. Da var det 300 brannstasjoner åpne, fra Mandal i sør til Longyearbyen i Nord. I år er det lagt opp til mange spennende og lærerike aktiviteter på brannstasjonen i Ålesund. Det er ikke tilfeldig at Brannvernuka arrangeres om høsten, det er den tiden på året der antall boligbranner vanligvis øker kraftig. Brannvernuka er også en god anledning til å markere at Ålesund brannvesen i år feirer sitt 150- årsjubileum. Under åpen dag lørdag 20. september blir det også anledning til å se den historiske filmen Brannmannsdagen 1950, en film som knapt har vært vist offentlig før. I forbindelse med Ålesund Brannvesens 150 års jubileum vil Jan Olav Flatmark holde foredrag basert på jubileumsboka " I fyr og flamme". onsdag 17. og torsdag 18. september. Foredraget starter kl 19.00 og varer i ca 1 time. Arrangementet er gratis og åpent for alle. 
  18.09.14 12:00
  Jeki fra Volda til semifinalen i Idol 
  - Jeg er et stort skritt nærmere drømmen! Jeki Villanueva fra Volda gikk onsdag videre til semifinalen i Idol. Hun er nå en av 40 talenter som skal konkurrere om å bli Norges neste Idol.  - I kveld har jeg kommet meg til semifinalen! Det er utrolig, og jeg hadde aldri forventet dette, skriver Jeki på sin Facebookside. Dette er et stort skritt nærmere drømmene mine, fortsetter hun. Jeki synger Britney Jeki skal ut i den andre semifinalen som arrangeres den 24. september. Da skal hun synge «Toxic» av Britney Spears. - Jeg skal vise alle hva jeg er født til å gjøre. Jeg skal prøve så godt jeg kan å levere hver gang, og imponere dommerne og seerne. Takker for all støtte Jeki, som er den eneste gjenværende deltakeren fra Sunnmøre, benytter anledningen til å takke for all den støtten hun har fått. - Jeg ville bare si at jeg ikke kan være mer heldigere og takknemlig enn jeg er akkurat nå. Jeg er så fylt med spenning og glede, og jeg er så glad for at jeg har kommet så langt og har alle dere med meg på denne reisen. Jeg er også veldig takknemlig for all kjærlighet og støtte dere gir meg.    
  18.09.14 00:19
  Lasting...

  Politilogg

  facebook

  Lasting...

  MaxLokal på Facebook:

  Annonse

  Se alle MaxLokalBil Nyheter

  Marius Nakken leder det Norske mesterskapet.
  I helgen ble syvende løp i DTC-serien kjørt på Rudskogen Motorsenter, dette var det andre løpet som gikk i Norge i år. Løpet som også var årets NEZ løp (North Eurpean Zone).Det var altså endelig "hjemmebane", og Marius var helt klart sett på som en av favorittene i forkant av løpet, og sjåføren fra NAF Motorsport Ålesund innfridde virkelig, og sanket mest poeng av alle i sammendraget denne gang. Startplasseringen til finalen blir avgjort av sammenlagtresultatene fra Heat 1 og 2.
  De solide resultatene der ga Nakken beste startposisjon i Finalen. Også her fikk han en god start, og klarte og holde de andre bak seg inn i første sving, mens de andre jaget på bakfra. Etter hvert klarte Nakken og Ronnie Bremer  å dra i fra de andre, og kampen om 1. plassen lå mellom disse to.
    Marius ble nr. 2 i North European Championship! Samtidig hentet han flest poeng av alle i Heat 1, Heat 2 samt Finale, og dro i fra Ronnie Bremer i sammendraget, samtidig som han tok innpå Jan Magnussen og Casper Elgaard. 2. Plassen var også nok til vær best i U-21 mesterskapet, og NTCC (Norske serien) denne gang. Marius leder nå det norske mesterskapet. I den Danske serien ligger han på en tredjeplass, bak tidligere Formel 1 fører Jan Magnussen, og Casper Elgaard. I U-21 mesterskapet og den norske serien ligger han også først. Neste og siste løp går 27.-28. September, nemlig Finaleløpet på Jyllandsringen i Danmark. Som nok en gang vi by på en meget spennende finale der det vil bli kjempet helt til målgang, for det kan fortsatt skje mange endringer i mesterskapssammenheng. 
   
  Fakta Norsk mesterskap: Norsk mesterskap: 1. plass
  Skandinavisk mesterskap: 3. plass
  U-21 mesterskap: 1. plass
  Hvor: Rudskogen, Norge
  Toppfart: 245 km/t
  Banerekord: 1:26.8 (Marius Nakken, 21.06.2014)
  Løp: Løp 7  
  15.09.14 11:52
  Challenger holder stand til tross for redusert bobilsalg
  Salget av nye bobiler faller for første gang på flere år, men ett merke holder stand.Etter år med voldsom stigning har markedet i år trukket pusten. De første åtte månedene ble det nyregistrert 2501 bobiler her i landet. Det er 344 færre enn samme periode i 2013 og en nedgang på om lag 13 prosent. Markedet er i endring - Vi har sett en endring i markedet de siste par årene. Nå vil folk ikke ha så tunge biler og vi selger mest av biler opp til 3.5 tonn, forteller Jan Henning Løviknes i Løviknes Caravan på Vestnes. Bobiler under 3500 kg øker svakt, mens fallet for de tyngre bobilene er dramatisk. Enkelte merker har blitt redusert med mer enn 60 prosent i segmentet for store bobiler. - Det er flere årsaker til at kundene vil ha lette biler. Mye handler om økonomi, det koster mer å reise med en tung bil, både på ferger og på bomstasjoner. I tillegg er det mange som ikke har førekort for å kjøre tyngre biler som nå handler bobiler. Challenger holder stand Blant merkene, som identifiseres under eget navn i statistikken for nyregistreringer, er det Challenger som har solgt flest nye bobiler under 3500 kg så langt i år. Merket har også opprettholdt sitt nivå fra tilsvarende periode i fjor med 23 solgte her i fylket i år. Løviknes Caravan på Vestnes har vært eneforhandler av Challenger i distriket siden 2009. - Vi ser at produsenten har ligget i forkant av utviklingen og har mange innovative løsninger. Det tror jeg er mye av årsaken til suksessen. Nå selger vi mest av delintergrerte bobiler, avslutter Løviknes.
  10.09.14 12:25
  Bli med Marius i Camaro'en
  Se og føl spenningen sett innenifra bilen til motorsport talentet Marius Nakken når han kjører heat 1,2 og finale fra Jylland i helgen som varGoPro Marius Nakken har selv filmet løpet med gopro kamera, og du kan virkelig føle at du sitter i førersetet og deltar i løpet selv under filmen. Den nye V8’tteren får bilen til å dra godt i fra konkurrentene, og farten kommer ofte opp i hastigheter vi bare kan drømme om på de Norske landeveiene. Rudskogen - Jeg pakker nå klart til å reise til Rudskogen til helgen (12-14 sep), der jeg skal kjøre 3 forskjellige løp forteller talentet. DTC, NTCC og U22. Hovedmålsettingen er å holde på tredjeplassen han allerede har i DTC som er hovedløpet, og førsteplassen som han allerede har i NTCC og U22. Målet er også å bli det store norske talentet under kåringen senere i høst. I år har også Marius fått ny mekaniker. Mekanikeren har bred erfaring fra tidligere arbeid, og teamet i dag har bidratt til de gode resultatene i det siste. At sjåfør og mekaniker kommuniserer bra er utrolig viktig i bilsporten, fordi alle små justeringer får mye å si for sluttresultatet. Autografer Marius begynner å merke at han har skapt seg et navn, og i Danmark blir han ofte stoppet av ungpiker og andre motorsportfans som vil han en autograf av talentet fra Ålesund. Han kjører nå i teten med bl.annet andre kjente motorsportsutøvere som f. eks Jan Magnussen som har 20 løp bak seg i Formel 1. Jyllandsringen from Marius Nakken on Vimeo.    
  08.09.14 17:55
  Lasting...
   

      siste blogginnlegg - blogg.no

   

  Nyheter

  Lasting...

  Se alle MaxLokalNyheter

  Barnslig moro to dager til ende 
  Lekivalen arrangeres i år for tredje gang og byr på aktiviteter og underholdning i to dager til ende. - Vi ønsker å lage en drømmehelg for barn med fokus på moro, lek, idrett, show og vitenskap, sier markedssjef Synnøve Rogne. Hele hallen fylles opp med aktiviteter for barn, og vi vet at mange har gledet seg til arrangementet i lang tid. Konsert med MGP jr vinner Et musikalsk høydepunkt vil Sval Rosenløw Eeg (15) som står for. Hun vant Melodi Grand Prix Jr i 2011 med låten "Trenger deg". Nå er Oslo-jenta tilbake med låten poplåten "Tidsfrist" som har blitt hyppig spilt på radioen i sommer. Med låten inntok den kule jenta plassen som den yngste på P3s spillelister. Den 20. september slipper Sval ny låt, og premieren er det publikum på Lekivalen som får oppleve! Vitenskap er kult! Å fortrylle barn og voksne med spennende vitenskap har blitt en jobb for Per Kristian Grytdal, også kjent som "PK". Han er vitenskapsartist og formidler på Inspiria Science Center i Sarpsborg. Barna kjenner han fra programmet "Barn ingen adgang" på NRK Super hvor han på en morsom, lærerik og underholdende måte viser frem eksperimenter man kan utføre hjemme, og ting man absolutt ikke bør gjøre hjemme. - PKs show er fullt av overraskelser og gøye elementer! Mange vil nok sitte igjen med inntrykk av at "vitenskap er kult", sier Synnøve. Magnus Carlsen-effekt To av de nye fritidsaktivitetene som presenteres på Lekivalen er skihopp og sjakk. Nordmenn over hele landet har trykket Magnus Carlsen og sjakken til brystet etter VM seieren. På Lekivalen får barna både spille og lære sjakk av Aalesunds Schaklag. En av de andre idrettene som kan vente en blomstring de neste årene er hoppmiljøet på Sunnmøre. Spjelkavik Idrettslag kan se frem til helårsaktivitet i hoppsporten med nye plasthoppbakker. Først i juni 2015 kan de første hopperne ta sats i de nye bakkene, men allerede på Lekivalen får barna sette utfor i en mobil hoppbakke.  - Vi håper selvfølgelig at presentasjonen av idretter bidrar til at barna finner fritidsaktiviteter de trives med og at idrettsmiljøene i regionen spirer! For de minste barna som ikke kan ta del i idrett ennå, har vi flere kjekke aktiviteter med enkel lek. I tillegg kommer SvampeBob og humørfylte Markus kjent fra Barne-TV byr show med lek, moro og garantert dans. Vi har lagt til rette for en drømmehelg for barnefamiliene på Sunnmøre, avslutter markedssjefen.
  17.09.14 14:40
  Nå kommer Nuvya og Nunik, Nele og Maike
  Torsdag kommer de fire siste selene til selbassenget på Atlanterhavsparken.Rune Veiseth, Einar Wiik og Sigbjørn Anton Lerstad har nok en gang lagt ut på langtur på å hente nye innbyggere til Atlanterhavsparken. Torsdag er de tilbake etter å ha tilbragt mesteparten av tiden siden søndag i bil. Først gikk turen til Zurich for å hente Nuvya og Nunik, deretter videre til Tyskland for å plukke opp et par seldamene Nele og Maike.  Selvakt i Danmark De er nå på vei til København der de har fått ordnet selvakt hos Danmarks største akvarium,  Den Blå Planet, der får de en liten pause og starter på siste etappe mot Ålesund i ettermiddag. -Turen har gått over all forventning. Akvariebilen har vært glimrende, sier akvarist Rune Veiseth. Den har god plass, god kjøling og selene har slått seg fint til ro. Åpner om en uke  God planlegging  var veldig viktig for at dyrene skulle ha det så godt som mulig, og det har gitt et meget godt resultat. Og bedre vil det bli, for her hjemme venter et anlegg som snart er klart til offisiell åpning. Om en uke åpner Selbukta og da regner vi med at alle seks selene har funnet seg godt til rette og klare for et nytt liv sammen. Det vil i hvert fall ikke stå på fasilitetene.    
  17.09.14 12:34
  Blir rockeresepsjonist for Petter Stordalen
  Jenny Langlo tar pause fra poputdanning og blir resepsjonist i Stordalens utradisjonelle rockehotelDet siste året har det vært litt stille omkring Jenny Langlo, men Idol vinneren fra 2011 satser fortsatt på musikken. – Jeg har brukt mye tid på å være i miljøet og å samle gode folk rundt meg. Nettopp nå i helga har jeg fått på plass ei ny skrivegruppe med veldig flinke folk, forteller stordalsartisten til Nytt i Uka. Sluttet på skolen Hun har mer enn nok oppdrag, så mye at hun fant det best å slutte med musikkutdanninga hun holdt på med. I fjor studerte hun nemlig ved Nordisk Institutt for Scene og Studio, der hun holdt på med en bachelorutdanning i pop. Hun venter med offentlige konserter til nytt materiale er på plass. – Jeg gav meg etter ett år, fordi jeg fikk så mye å gjøre. Men det er jo bare positivt, det, sier Jenny til avisa. Rockeresepsjonist Det blir full satsing på å lage mer musikk utover høsten. Og noe normal jobb som hotellresepsjonist blir det også, men det er visst en litt utradisjonell resepsjonistjobb – på det nye «rockehotellet» til Petter Stordalen på Jernbanetorget, Comfort Hotel Xpress Central Station. – Det var flere hundre søkere til åtte stillinger – og blant dem som fikk jobbene, var vi faktisk fire sunnmøringer! De var ute etter folk med personlighet, og de som ble ansatt er ekstremt utradisjonelle folk, sier hun til avisa. I stedet for å sjekke inn gjestene skal hun hjelpe dem med det de ellers måtte ha behov for, prate med dem, fortelle hva som er verd å se i Oslo og generelt sørge for å holde en god stemning på hotellet. Å sjekke inn og ut og ta betaling – det fikser nemlig gjestene selv. – Jeg var selv stamgjest på det første rockehotellet i Oslo, på Youngstorget, da jeg drev og reiste rundt med Universal etter Idol. Der hadde vi også noen konserter, forteller hun. Tanken bak rockehotellene er for øvrig at atmosfæren skal være mer urban og snippeløs enn på ordinære hoteller. Det er høy musikk, Play Station og fotball i fellesarealene, utsjekkingstida er seinere på dag, og dyre tjenester som room service, minibar og restaurant er skrella bort.      
  17.09.14 09:11
  Aksla Vel endelig ferdig
  Etter 750 arbeidstimer fordelt på 10-12 personer, er endelig to grindaløer nå ferdige på Aksla. Onsdag klokka 12.00 er det høytidelig åpning. De to grindaløene er blitt til ved hjelp fra CG Rieberfondene som har stått for deler av finansieringa. Familien til Anja Weløy Aarseth har vært et bindeledd mellom Aksla Vel og fondene. Weløy Aarseth ble funnet drept på byfjellet i august 2013 og foreldrene ønsket gjennom bygginga av grindaløene å bidra til økt bruk av fjellet. En tredje grindaløe er planlagt på Lilletoppen, der starter byggingen til våren, om finansieringa kommer på plass. Grindaløene er til fritt bruk for alle som bruker byfjellet. Ålesund kommune takker Aksla Vel for den flotte jobben de har gjort med å reise løene og CG Rieberfondene for hjelp til finansieringa. Program Det er oppmøte på Fjellstua klokka 12.00 før turen går til den første grindaløa som ligger på Indianermarka. Her blir det en kort orientering om bakgrunnen for løene, før turen går videre til den andre grindaløa som ligger på toppen av Vannspringdalen ved dam 2. 100 barnehagebarn og andre er inviterte til å være med på overleveringa. Det blir lett servering.    
  16.09.14 11:40
  Guttekvelder mot Klamydia
  Helsestasjonen vil bruke egne guttekvelder, undervisning på videregående og stand på høgskolen for å komme i kontakt med menn og oppfordre om økt kondombruk samt testing av Klamydia.I august 2014 startet Helsestasjon for ungdom et prosjekt for å forbygge Klamydia hos unge menn i alderen 20-24 år. Prosjektet fikk tilskudd fra Fylkesmannen våren 2014. 3000 kondomer på Jugendfest Helsestasjonen var i august på Jugendfest med egen stand med fokus på Klamydia og utdeling av brosjyrer og kondomer. - Vi ble tatt imot med åpne armer av både arrangør og publikum og det var veldig relevant for oss å være tilstede på Jugendfest, forteller prosjektleder og helsesøster Wenche Skarbø. De kom i snakk med folk i alle aldre og fikk mange positive tilbakemeldinger. - I løpet av kun én dag fikk vi delt ut 3000 kondomer. Det ble en suksess, smiler Wenche. Forvekslet kondomer med ørepropper En rekke mennesker gikk forbi standen og i enkelte perioder var der til og med kø for å komme frem til det som ble utdelt. - Som Sunnmøringer flest stiller vi oss i kø når noe gratis gis ut, men mange eldre ble litt overrasket når de kom frem og så det var kondomer og ikke ørepropper som ble delt ut. Da ble det en god del fliring, forteller Wenche. Guttekvelder og undervisning i høst Tirsdag 16. september inviterer Helsestasjon for ungdom Moa til guttekveld fra kl 16.00-20.00. Her blir det anledning til å spørre om det man vil, men også mulighet for å ta en gratis Klamydiatest med en enkel urinprøve. En ny guttekveld arrangeres 2. desember. Etter høstferien starter de opp med undervisning i videregående skoler i Ålesund, i samarbeid med helsesøstrene på skolene. De skal også ha en stand på høgskolen i Ålesund og dele ut brosjyrer om Klamydia og kondomer.
  - Vi håper disse tiltakene skal bidra til å forebygge smitte ved økt kondombruk samt få opp andelen unge menn som tester seg for Klamydia, avslutter prosjektleder Wenche Skarbø.
  15.09.14 15:37

  Se alle tilbud >>

  Stort utvalg fra kjente leverandører !!
    Hvem er JobbPartner: JobbPartner er en kjede av butikker i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal som er heleid av NorTekstil AS. Per dags dato teller vi fire butikker, som alle omsetter arbeidsklær, vernesko/utstyr, profilklær og fritidsklær. Vi her i Ålesund er en butikk med fokus på arbeidsklær og verne- tøy/-utstyr til alle bransjer. Vi holder til i Daaeskogen Næringspark på Moa i Ålesund. Her har vi en butikk over to etasjer på 500m2 hvor hele andre etasje er satt av til arbeidstøy og noe verneutstyr fra en rekke ledende produsenter som Helly Hansen Workwear, Snickers, Bulldog Workwear, Djupvik, FristadsKansas, Kentaur m.fl. Vi forsøker til en hver tid og ha de mest aktuelle kolleksjonene på lager for rask levering. Hva gjør JobbPartner: JobbPartner er en aktør som spesialiserer seg på arbeids og profilklær til bedrifter. Vårt hovedmarked er Ålesund og omegn, men vi tar også gjerne turen rundt på Sunnmøre og i Romsdal. Vi samarbeider også med Nor Tekstils avdeling i Trondheim, som gjør at vi opererer i Møre og Romsdal og Trøndelag. Vi tar gjerne bedriftsbesøk slik at vi får en forståelse for behovet deres, men ser gjerne og å få besøk i butikken slik at du ser hvilke muligheter dere har. Din profilering hos oss: Våre kunder er vår sjef. Vi profilerer så å si alt tøy med din logo og med ditt budskap. Dette gjøres enten med transfertrykk eller med brodering. Her er det meste mulig, og du vil få mulighet til og påvirke resultet selv. Vi oppbevarer bedriftens logo hos oss slik av vi enklest mulig kan profilere ønskede klær når du handler.  Våre største merkevarer 
  10.03.14 10:31
  Billig byggvarehandel
  Coop Obs! Bygg er Norges mest fremgangsrike byggevarekjede for "Gjør det selv" markedet. Vi henvender oss primært til kunder som kan litt og som er ute etter god kvalitet til markedets laveste pris.      
  26.01.14 19:04
  Vi har store mengder soldet jord
  Vi leverer soldet jord sortert maskinelt i vårt sorteringsverk. Fritt for kvist og røtter. Alle store steiner er sortert bort. Klar til såing.  Standard lastebillass på ca 10m3 levert på plass i Ålesund og Sula kun kr 2950,- ink mva.  Vi har også usortert jord som kan brukes til å fylle opp større områder.
  Dette kan leveres for kr 1700,- pr lass ink mva. Vi kjører også ut pukk og grus i forskjellige fraksjoner. Ta kontakt for pris og tilbud. Vi du ikke vente på at gresset skal gro? Vi leverer også ferdig plen. Ta kontakt for pristilbud. Blindheim Maskin & Transport AS ble etablert i 1997 og startet opp med 1 gravemaskin. Firmaet har siden vokst i størrelse både når det gjelder ansatte og maskiner. I dag er Blindheim Maskin & Transport en stor maskinentreprenør på Sunnmøre, og hadde en omsetning på 50,5 milllioner i 2013. Daglig leder Jan Aage Blindheim er tredje generasjon som driver i denne bransjen. Firmaet har i dag 22 ansatte. Vi utfører arbeid for firma og private. Vi skal levere tjenester av høy kvalitet til riktig pris. Vi har ikke som målsetning å være den billigste i markedet, men våre priser skal være konkurransedyktige. Vi skal derimot levere varer og tjenester som er av så høy kvalitet at vi blir anbefalt til andre. Våre ansatte skal yte sitt beste, arbeide profesjonelt og effektiv, selv om vi jobber «på timen» Vi tar derfor ofte på oss jobber «på timen» Dette anser vi som en meget god avtale for både oppdragsgiver og oss selv. Da avtaler vi timepris eller kvadrat/kubikk pris på forhånd og så blir det oppgjør etter faktiske mengder.  Vi får betalt kun for det vi faktisk har utført og det samme gjelder oppdragsgiver som kun betaler for det som er gjort og nøyaktige mengder med masser. Imotsatt fall er det anbud på fast totalpris. Dette kan vi også utføre på forespørsel, men da ønsker vi gode beregninger på forhånd.  
  26.01.14 19:03
  Din naturlige bobilforhandler
  Løviknes Caravan holder til i Vestnes sentrum.Vi har innendørs utstilling av bobiler,og rekvisita butikk. Vi er 8 ansatte,med lang erfaring fra bransjen, Vi forhandler de kjente merkene Concorde-Challenger-Mobilvetta-Mclouis-Elnagh. Her kan du se bilene vi har til salgs Våre 4 mekanikere har lang erfaring og gode kunskaper- med kurs innen Parabol anlegg,Webasto varme-Truma varme og Alde varme. Det meste av service og reprasjoner kan også utføres på vårt bilverstedverksted i underetasjen.
  26.01.14 19:02
  Velkommen innom og møt en ildsjel!
  PD Stafseth har holdt på i mer enn 140 år og er i dag en ledende leverandør innen peiser, ovner og stålpiper. Vi rehabiliterer også gamle piper. Stikk gjerne innom oss, så får du se vårt store utvalg av anerkjente modeller og merker.  Vi har 2 faste montører og henvender oss både til privat- og proffmarkedet. Vi fører hage- og parkprodukter fra Honda.  
  26.01.14 19:02
  Kampanjedager hos Norema 
  Tid er dyrebart, og vi vet at barn, familie, venner og jobb kommer langt foran kjøkkenbestilling i hverdagen. Vi har derfor gjort vårt ytterste for at veien frem til ditt drømmekjøkken er mest mulig inspirerende og effektiv: 1. DRØM
  Bli inspirert og finn ditt drømmekjøkken på Norema.no, i butikkene våre eller i katalogen vår. 2. VELG
  Finn din stilretning, med produkter og tilbehør - vi hjelper deg hele veien frem.

  3. BESTILL
  ...ditt drømmekjøkken. Du velger om vi også skal montere det for deg.

  4. BRUK
  Nå er ditt funksjonelle drømmekjøkken klart til bruk! Visste du at...   Skapene våre leveres ferdig montert? - På den måten blir jobben mye enklere hvis du ønsker å montere selv, samtidig som kjøkkenets levetid forlenges. Vi gjerne kommer hjem til deg? -Vi gir veiledning, tips og råd, så kjøkkenet ditt blir funksjonelt og presis tilpasset din bolig. Noremas skuffer tåler mer enn de fleste? - Vi har laget skuffene våre mer hardføre enn mange av våre konkurrenter, så de er klare for røff behandling og lengst mulig levetid. La oss gjøre jobben - kom hjem til ferdig montert drømmekjøkken!        
  26.01.14 19:01
  VERDIFULL KOMPETANSE & RIKTIGE PRISER
  Vi tilbyr alt innen renhold, bedriftskantiner og eiendomsservice til konkurransedyktige priser.
  Vi tilbyr renholds- og eiendomsservice med vekt på kvalitet og miljø. Vi har lang erfaring innen disse fagene, og tilbyr vår 100% garanti på alle våre tjenester.  NOEN AV VÅRE TJENESTER: - Daglig og periodisk renhold - Nedvask, flyttevask - Hjemrenhold, hyttevask - Oppskuring, polishbehandling - Drift av bedriftskantiner - Trappevask, vinduspuss - Rengjøring av søppeldunker - Hagerydding, snømåking  Her er noen av våre prosjekter
  26.01.14 18:59
  Sikre hjemmet ditt mot innbrudd
  Sikkerhet 24 holder til i Ålesund og er en total leverandør innen sikkerhet. Våre samarbeidspartnere har solid erfaring innen sikkerhet og leverer kvalitetsprodukt. Siden vi startet i 2004 har vi etablert oss som et firma som har flere store kunder og mange små. Vi har satt oss som mål å bli størst innen sikkerhet, så om du trenger å sikre din bolig eller din bedrift så ta kontakt.
  Franchiseavtalen med Securitas Direct gir oss rett og ansvar for alt salg, installasjoner og service på Securitas Direct installasjoner i Møre og Romsdal/Sogn og Fjordane. I tillegg utøver Sikkerhet 24 salg og montasje/service innen videoovervåkning, rene brannvarslingssystem og øvrig sikkerhetsutstyr. Ring oss for gratis befaring - 92 02 77 77 VI KAN TILBY: Boligalarm
  Næringsalarm
  ITV-videoovervåkning Verisure er det nye navnet på Securitas Direct boligalarm. Verisure er tidligere Securitas Directs. Hvert trettiende sekund monteres det et Verisure-system et sted i verden. Faktum er at vår boligalarm er den mest monterte i Norge. Med vår fremtidssikre plattform og spennende, profesjonelle servicesamarbeid, kan vi tilby våre kunder et unikt utvalg produkter og tjenester innen boligalarm og det tilkoblede smarte hjemmet  
  26.01.14 18:59
  Opplevelsen starter på Vigra
  Fra Ålesund Lufthavn Vigra går det internasjonale direkte rutefly til København, London, Las Palmas, Riga, Amsterdam, Gdansk, Vilnius og Alicante. Innenlands til Oslo, Bergen og Trondheim.   Sommerens charterdestinasjoner er Bulgaria, Kreta, Kroatia, Mallorca, Antalya, Bodrum/Marmaris og Rhodos.    Disse charterselskapene opererer fra Vigra sommeren 2014: Apollo - Bulgaria - Kreta - Kroatia - Mallorca - Rhodos
  Detur - Tyrkia Antalya Bodrum/Marmaris Nazar - Tyrkia Antalya Startour - Tyrkia Antalya Tyrkiareiser - Tyrkia Antalya Ving - Tyrkia Antalya   Er du sent ute med feriebestillingen prøv www.restplass.no  www.solfaktor.no eller finn de billigste flyavgangene på www.flybilligst.com  
  26.01.14 18:58
  GARDEROBE MANNEN
  GARDEROBE-MANNEN har et spesielt tilbud til alle som leser Maxlokal.no Kom innom butikken og fortell at du har sett dette tilbudet på Maxlokal.no og du vil få en ekstra rabatt på alle ordinære varer.
  26.01.14 18:57
  Nyåpningssalg hos Modena
                                                                                                                                                                                                                                                             
  26.01.14 18:56
   
  26.01.14 18:44
  Få inspirasjon - se våre bilder på Instagram
   
  26.01.14 18:41
  Gir deg den komplette bilopplevelsen
  Lange tradisjoner Per Aaland Automobilforretning ble etablert i 1947. Vi er således en av de eldste bilforretningene i regionen. På tross av vår "høye" alder ønsker vi å fremstå som en moderne bilforretning hvor våre kunder skal føle seg velkommen og å få topp service. Vi er pr. i dag 23 godt kvalifiserte medarbeidere som gjør vårt ytterst for at våre kunder skal være fornøyd. Høye krav En bil- opplevelse som ikke bare har med din daglige bruk av bilen å gjøre, men med hele opplevelsen av det å kjøpe, eie, bruke og vedlikeholde bilen. Vårt mål er at du, den dagen du igjen skal kjøpe deg ny bil, skal ha lyst til å kjøpe den hos oss. Dette setter høye krav til oss - krav vi setter vår ære i å innfri. Citroën og Honda Vi forhandler i dag bilmerkene Citroën og Honda. Dette er riktignok ikke de største merkene i Norge, men to merker som på en positiv måte skiller seg ut fra de fleste andre biler på markedet. Dette er biler som eierne ofte får et avhengighetsforhold til og som de kjøper igjen og igjen.   Se våre bruktbiler her    
  06.01.14 14:32

  Nyheter

  Lasting...

     Twitter aaleund

    Ledige stillinger

   

  Annonse

  Annonse

  Annonse

  Annonse

  Nyheter

  Lasting...

   Instagram

  Lasting...

  Se alle MaxLokalEiendom Nyheter

  Kan bli dyrt å bygge billig 
  Selvbyggere og ufaglærte håndverkere bør holdes langt unna når badet skal pusses opp, advarer fagfolk. Nye regler kan gjøre billigløsninger enda mer risikable.– For å spare penger kan folk gjerne legge ned egeninnsats i å rive gamle fliser og plater. Men når det nye badet skal bygges opp, bør de la fagfolk gjøre jobben alene, sier Håvard Hildrum, daglig leder i Varme & Bad Midt-Norge VVS. Advarer mot dyre tabber Rørleggerkjeden advarer også mot å engasjere håndverkere som ikke er kvalifisert for våtromsarbeid, eller benytter løsninger og metoder som avviker fra norske bransjenormer. – Vi forstår jo at det er fristende å hyre inn arbeidskraft til lavpris, men når dokumentasjonen på jobben ikke er i orden og skader oppstår i ettertid, kan det som var billig vise seg svært kostbart, sier Hildrum. Det er ikke forbudt å pusse opp badet på egen hånd, eller kjøpe tjenester fra andre enn de som har dokumentert kunnskap. Men prisen for feil utførelse kan bli høy og vil ofte falle på boligeier selv. Varme & Bad ser jevnlig eksempler på at folk får trøbbel på grunn av skader i ettertid.
  – Noen ganger må jobben gjøres om igjen. Skadene vil i mange tilfeller ikke dekkes av forsikringen. Selv om de dekkes i utgangspunktet, kan byggefeil føre til avkortning i erstatningssummen. Regresskrav overfor utførende håndverker kan også vise seg vanskelig å nå fram med.
  Ser ofte feil Unngå tabber med riktig håndverker I Norge registreres det rundt 80 000 vannskader årlig. Mange av dem skyldes dårlig utført arbeid eller at materialene som benyttes ikke holder mål. – Dessverre ser vi ofte eksempler på grove feil. En gjenganger er manglende fall mot sluket, slik at vannet renner feil vei og forårsaker fuktskader, sier rørleggermester Vidar Wold i VW Consult AS.
  Han holder kurs i våtromsarbeid for håndverkere, ingeniører og takstmenn. Kursene skjer i regi av Fagrådet for våtrom, og leder fram til sertifisering etter bransjens våtromsnorm. – Feil ved membranlaget som skal sikre at det er tett mellom sluket, rørene og gulvet er også en klassiker. Både godt håndverk og riktige materialer er avgjørende for å unngå dette.
  Det er ikke lovpålagt å følge våtromsnormen, som gir retningslinjer for arbeid på bad. Men ifølge Wold gir det forbrukeren den beste garantien mot ubehagelige overraskelser i ettertid. Nedsatt verdi  Fra årsskiftet blir en utvidet boligsalgsrapport obligatorisk ved omsetning av mange typer boliger her i landet. Rapporten erstatter de enklere taksttypene og lanseres som resultat av et samarbeid mellom eiendomsmeglerne og takstbransjen. – Hensikten med den utvidede rapporten er å gjøre bolighandelen tryggere for begge parter. Takstmannens undersøkelser blir grundigere, og kravene til dokumentasjon av utført håndverksarbeid blir skjerpet, sier Claus Norsted, styremedlem i Norges Takseringsforbund (NTF). Han har deltatt i komitéarbeidet som har ledet frem til den nye boligsalgsrapporten og den tilhørende standarden NS3600.
  – Hvis dokumentasjonen på utført baderomsarbeid ikke er i orden, vil det automatisk medføre en dårligere tilstandsgrad. Dette vil som regel også bety fratrekk i verdivurderingen, sier Norsted.
  29.08.14 11:34
  Byggmann valgte Optimera
  Boligkjeden Byggmann og byggevaredistributøren Optimera har innledet et strategisk samarbeid om byggevare og logistikk.Avtalen berører 106 medlemsbedrifter i Byggmann-kjeden og årlig produksjon av ca. 1000 boliger. Medlemmene i Byggmanns kjedekonsept har samtidig valgt Optimeras kjedekonsept Byggi til forhandler av Byggmanns boligkonsept. Med daglig leder og gründer Roger Blindheim som sentral drivkraft har Byggmann i løpet av 25 år vokst til å bli en av landets største boligkjeder. Frittstående byggefirmaer representerer Byggmann-kjeden over hele landet. Flere av kjedemedlemmene driver i tillegg industriproduksjon hvor byggevarer er en innsatsfaktor. En rekke av med­lemmene har også drevet byggevareutsalg i Byggxtra-kjeden som Byggmann nå avvikler. Byggmann Gruppen AS betjener kjeden fra sitt hovedkontor i Vigra Næringspark ved Ålesund med 3000 kvadratmeter boligfabrikk vegg i vegg. Hvert år produserer boligfabrikken omlag 300 boliger og kjeden totalt ca. 1000 i tillegg til et stort antall garasjer og hytter. Byggmann Gruppen og medlemsbedriftene omsetter for ca. 2,1 milliarder kroner i året.   Strategisk beslutning – For å styrke Byggmann ytterligere som ledende boligkjede, har vi tatt en strategisk beslutning om å konsentrere virksomheten inn mot våre kjerneområder. På bakgrunn av dette har vi valgt Optimera som partner på byggevarer inkludert logistikk både ut til våre medlemmer og anlegget på Vigra. Optimera ble valgt både grunnlag av sitt vare- og tjenestespekter samt mulighetene for videreføring av Byggxtra i Byggi, kommenterer daglig leder Roger Blindheim i Byggmann i en pressemelding som er sendt ut i fellesskap. Proff-fokus Kjedekonseptet Byggi drives av Optimera Handel. Medlemmene i Byggi kan som en følge av avtalen nå bli forhandlere av boligkonseptet til Byggmann. Optimera har bygget seg opp som Norges største byggevareselskap blant annet ved å fokusere på proffmarkedets behov med sortiment, supplerende tjenester og logistikk. Byggmann-medlemmene kan nå motta byggevarer fra Optimeras ni regionlagre distribuert direkte ut til byggeplasser og industrianlegg. – Når en aktør som Byggmann velger oss som samarbeidspartner, opplever vi dette som en bekreftelse på at vår posisjonering inn mot husmarkedet har vært vellykket. Vi har også gjort en betydelig satsing ved å etablere Byggi som kjedekonsept for frittstående forhandlere. Det er en fin anerkjennelse at Byggmann nå anbefaler Byggxtra-medlemmer å bli en del av Byggi eller et av våre øvrige handelskonsepter, sier adm. direktør Asbjørn Vennebo i Optimera. til Bygg.no.
  27.08.14 15:05
  Samarbeider om "Fri Sikt"
  Eiendomsmeglere er kanskje ikke kjent for å sammarbeide, men nå prøver Notar og Eiendomsmegler 1 i Ålesund noe nytt.De er egentlig harbarka konkurrenter, men nå skal de stå for salget av Ulsmos nærmere 160 nye leiligheter på Volsdalsberga. - For oss er det alltid viktig å tenke nytt, og stadig strekke oss litt lenger. Vi synes derfor det er vel verdt forsøket å bruke to konkurrerende eiendomsmeglere til å stå for salget av det nye prosjektet på Volsdalsberga, sier administrerende direktør Ingerid Ulstein i Ulsmo til Sunnmørsposten. Hun mener det er naturlig for Ulsmo å bruke to konkurrerende foretak til salget. - Vi jobber også innenfor finans, og der er det ikke uvanlig å benytte seg av flere meglere ved ulike anledninger. At to eiendomsmeglere samarbeider på samme prosjekt har også skjedd andre steder i landet. Det vi har gjort er å se på de erfaringene som er høstet der, og så har vi sett på hva som skal til for at vi skal kunne lykkes og hvordan vi kan bruke meglerapparatet for å skaffe nye muligheter for oss, sier Ulstein til avisa Notar og Eiendomsmegler 1 ser fram til å jobbe på en litt annen måte enn de ar vant til. Samarbeidet omfatter koordinert og lik markedsføring og tett dialog. I tillegg skal salgsprovisjonen deles likt. - For det første er dette et svært spennende prosjekt. Jeg vil nesten påstå at det er ett av de råeste og best beliggende prosjektene vi har hatt i Ålesund, og kanskje på Sunnmøre som helhet. Videre blir det spennende å skulle samarbeide med Eiendomsmegler 1, der begge aktørene faktisk må hente ut det beste i både seg selv og samarbeidet for å levere for kunden, sier Bjørnar Hoel i Notar til Sunnmørsposten. Bjørnar Hoel får støtte av sin kollega Espen Johansen i Eiendomsmegler 1. - Vi gleder oss til å komme i gang med arbeidet, spesielt ettersom det er en helt ny måte å jobbe på, sier han til avisa. Navnet på prosjektet er «Fri sikt» - De cirka 160 leilighetene, vil ligge veldig sentralt til på Volsdalsberga, med utsikt over Borgundfjorden og Sunnmørsalpene, sier Ulstein til avisa. Det blir forskjellige størrelser på leilighetene. - Det gir muligheter for alle kjøpsgrupper, fra førstegangsetablerere til dem som ønsker eksklusive toppleiligheter. Leilighetene vil ha fra ett til fire soverom, og fellesnevnerne er moderne, funksjonelle og spennende løsninger. Utearealet vil bli oppbygd, med grøntområder, promenader og løsninger som er tilpasset beliggenheten ved sjøen, mener Ulstein. Ulsmo har tidligere bygd 74 leiligheter i det som heter Øvre Volsdalsberga, på den gamle tomta til Sunnmøre og Romsdal billag. Det nye prosjektet blir dermed over dobbelt så stort.
  26.08.14 10:44

  Annonse

  Lasting...
   

  Annonse

  Nyheter

  Lasting...

   Kjøp og salg i Møre og Romsdal

  Lasting...

  Annonse

  Lasting...

  Annonse

  Annonse

  Annonse

  Annonse

  Lasting...

  Nyheter

  Lasting...

  Kulturkalender

  Lasting...

  Annonse

  Annonse

  Annonse

   MaxLokal Annonser

  Lasting...

  Kommunenytt

  Ålesund

  Giske

  Skodje

  Sula

  Kommunale møter i veke 39
  Samlefil, Formannskapet, tysdag 23.september 2014 kl. 17.00. Møterom 4.etg. Samlefil, Det faste utvalet for plansaker, tysdag 23.september 2014 kl. 17.00. Møterom 4.etg. Du kan og lese kommunale dokument underfana lokaldemokrati
  18.09.14 15:29
  Melding til grunneigarar langs kommunale vegar
  Aukande mengder hekkar og anna vegetasjon langs vegar, og siktsonar i vegkryss fører til større trafikkfare. Vi ber grunneigarar kontrollere at hekkar prydbusker m.m. ikkje kjem innanfor vegareala ( 1,5 m frå vegkant). I frisiktsoner for avkøyringar og vegkryss må alt over 0,5 m fjernast. Oppsitjarar og brukarar av private vegar må utføre rydding av omsyn til renovasjonsbil og snøbrøyting. All vegetasjon langs vegen og i ei høgd på min 4,5 m ( på snøtynga tre ) må fjernast. Vi takkar for positiv medverknad. Ta gjerne kontakt med PBD avdelinga om det er spørsmål.
  18.09.14 11:07
  Utlysing av anbod Stadsneshaugane VA
  Sula Kommune ynskjer tilbod på ca.360m grøft med diverse leidningar, og ca.900m2 reasfaltering av veg. Anbydar må ha sentral godkjenning i tiltaksklasse II, eller dokumentere god kompetanse for slikt arbeid, for å få godkjenning etter Pl,- og bygningslova. Det blir synfaring på staden Onsdag 24.09 kl. 14.00. Oppmøte ved avkjørsla Stadsnesvegen 44. Frist for innlevering av anbod er Onsdag 15.10 kl.13.30. Hugs å merke konvolutten med anbod! Ber om at interesserte entreprenørar melder seg til kommunen innan Fredag 26. September. Nærare opplysningar kan ein få ved å vende seg til Sula Kommune ved Fritz Østrem på telefon 70 19 91 00 eller e-post: fritz.ostrem@sula.kommune.no
  17.09.14 17:07

  Haram

  Kurs for etterlatne - oppstart 23. september 2014
  ”Livslyst – når det røyner på” er eit meistringskurs for vaksne etterlatne som har mista ein nærståande i kreft eller annan sjukdom.Deltakarane får moglegheit til å lære om korleis ein kan takle stress og belastningar, og får praktiske tips og verkty som ein kan bruke i møte med utfordringar i kvardagen. Kurset gir også moglegheit til samvere og deling av erfaringar med andre som er i ein liknande situasjon: ”Jeg trodde jeg var helt alene om å ha det sånn,..så kom jeg hitog fikk se at det var andre som også var i denne situasjonen. Felles skjebne ble til en felles trøst..”Kurset vertarrangerti samarbeid mellom kreftkoordinatorane i Ålesund, Sula og Haram, og er ope for deltakarar frå alle kommuner på Sunnmøre. Kurset er gratis og går over fem ettermiddagar, tre timar kvar gong.• Oppstart: 23. september kl 16.30-19.30• Sted: Ålesund rådhus, lavblokka, 4. etg rom 463For meir informasjon og påmelding, kontakt Kreftkoordinator Merete Kløvning,merete.klovning@alesund.kommune.no , tlf 70164106 / 409 24 712.
  16.09.14 13:23
  Eldredagen 2014
  Laurdag den 20. september vert Eldredagen 2014 arrangert på Fjørtofta.For tilreisande frå fastlandet går det ferje fra Brattvåg kl 10.40, med ankomst Fjørtoft kl 11.35. Retur til Brattvåg kl 16.45.Om ein vil reise frå Hamnsund / Nordøyane kan ein nytte hurtigbåtruta som går frå Ålesund kl 10.30 (sjå hurtigbåtrute her)Ankomst Fjørtoft er då 11.45, retur er avtalt til kl 16.25.Det er ordna med busstransport frå ferjekaia på Fjørtoft til Samfunnshuset Varden, så bilane kan stå att på fastlandet.Program for dagen:• Guida busstur rundt øya• Orgelkonsert i Fjørtoft kyrkje v/ Michael Wagner• Middag på Samfunnshuset Varden• Underhaldning med m.a. «Musikalske perler»• Kaffi og kaker• Framsyning av lysbiletePåmelding til Servicetorget, Haram kommune: Tlf 70 20 75 00Pris: kr 200,- per personVelkomen til ein kjekk dag på Fjørtofta!
  20.08.14 13:03
  Spelemidlar - Tilskot til anlegg for idrett og fysisk aktivitet 2015
  Kulturdepartementet deler kvart år ut stønad av spelemidlane til bygging av anlegg for idrett og friluftsliv. Kommunar, idrettslag, andelslag eller andre kan søkje om midlar til bygg og anlegg. Søknadsskjema, retningslinjer mv. finn ein på www.idrettsanlegg.no. Søknadane skal sendast elektronisk. Kommunen sin frist for søknad vert satt til 15.10.2014.
  15.07.14 16:43

  Sykkylven

  Webcam

  Alesund havn
  Alesund 360 grader
  Sykkylven
  Orskogfjellet
  Ålesund Fjellstua Live
  Alesund live

  Annonse

  Kino i Alesund

  TV-guide Til hele TV-guiden >   

  Lasting...

  Har du spørsmål om denne tjenesten, kontakt oss
  Daglig leder: Frank Sekkeseter Ansvarlig redaktør: Per Arne Sandøy
  Tlf MaxLokal.no: 966 44 966
  MaxLokal.no har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.