◄ Lytt til radio her

  Annonse

  Sett som startside
  Google
  gule sider

  Se alle MaxLokal Nyheter

  Vil bli best i Norden
  Stine og Halat er to av seks CanCam-frisører som skal delta på årets nordisk mesterskap i Oslo til helgen og har begge skyhøye forventinger.Hele 6 frisører fra CanCam i Ålesund skal i helgen delta i mesterskap i Oslo. To av dem er Halat Bamarni Lied og Stine Myklebust som sier de har store forventninger til konkurransen. - Får mye tilbake for å delta Det arrangeres årlig norgesmesterskap, og annehvert år nordisk mesterskap, og det er i år klart for nordisk. Mesterskapet skal fåregå i et fullsatt Oslo Spektrum og det vil i lørdag og søndag være konkurranse i tillegg til en frisørmesse. - Vi lærer noe nytt hver gang vi har vært med på norgesmesterskap og får inspirasjon og får utviklet teknikkene våres, forklarer Halat. - Det som må til for å vinne er hard trening og viljestyrke. I tillegg holder vi oss oppdatert på alt innen frisørbransjen, sier Stine.
  På bildet: Stine Myklebust Krever mye trening Begge har lang erfaring som frisør der Halat har vært i yrket siden 1996 mens Stine har vært siden 2008. De har også deltatt på mesterskapet før og Halat er tidligere norgesmester. De skal delta i den kreativ-tekniske kategorien, som er den mest krevende hvor man må være veldig flink med detaljene. - Vi har øvd 5 timer per dag i tillegg til jobb, hvor vi jobbet både før og etter jobb. I tillegg øver også alle helger, så det er stortsett frisering vi gjør, forteller Stine. - Forhåpningene er store og vi har allerede begynt å planlegge verdensmesterskap, sier de med et smil om munnen.
  Fra venstre: Stine Myklebust, Robert Sjåstad, Halat Bamarni Lied og Natasha Sylvestersen.    
  30.01.15 13:51
  - Det skaper et fellesskap på arbeidsplassen
  Siri Øveraas fra Stamina Trening Moa og Camilla Trulsen har nylig kommet i mål med et treningsopplegg og mener trening gjennom arbeidsplassen skaper et mye bedre arbeidsmiljø.  Stamina Trening på Moa har gjennom en 10 ukers periode, fra 5. oktober til 13. desember 2014 samarbeidet med Meny Lerstad om et treningsopplegg der ansatte fra Meny Lerstad har trent på treningsenteret flere ganger i uken. Det er treningskoordinator Siri Øveraas fra Stamina Trening Moa sammen med tre kollegaer som har stått som personlige trenere for de meny-ansatte. Fra Meny Lerstad er det daglig leder Camilla Trulsen sammen med 12 andre menyansatte som har deltatt. Et større fellesskap Ifølge Camilla har de på arbeidsplassen fått mer overskudd etter at de startet med treningen. - Fellesskapet har økt siden vi startet. Vi drar hverandre med og motiverer hverandre, og man får samtidig en styrket teamfølelse, sier hun. Ifølge Siri har det blitt mer sosialt, og gjenkjennes når hun handler på Meny. - Når jeg handler på Meny Lerstad får jeg ofte kommentarer på hvordan de som arbeider der gjør det på trening. I tillegg har jeg blitt god venn med de, spesielt Camilla. - Økt trivsel gir lavere sykefravær De fleste har oppnådd resultatet de ville på testene, men ifølge Siri er det viktigste med opplegget ha gitt en god start som har hjulpet flere til å trene videre selv. Camilla sier at treningsperioden har påvirket de Meny-ansatte veldig positivt. - Flere har fortsatt å trene etter at opplegget var ferdig og mange sier de savner fellestreninga de hadde hver mandag nå etter at perioden er over. Det at treningen har økt trivselen på jobb utgjør også at sykefraværet går ned, siden det er lettere å motivere seg til å gå på jobb om man trives veldig. - Vi har planer om å kjøre det samme opplegget for flere bedrifter også og håper at de ser nytten i det vi nå har gjort sammen med Meny, sier Siri.    
  29.01.15 12:05
  Therese til topps med bloggen
  Det var i går arrangert Vixen Blog Awards og Therese fra Ålesund er kåret som beste blogg i kategorien "årets interiørblogg".I går ble Vixen Blog Awards 2014 arrangert på Christiania Teater i Oslo og de beste bloggene fra fjoråret ble kåret. Årets interiørblogger I kategorien "årets interiørblogg" er det ålesundsjenta Therese Knutsen som har gått av med seieren. Therese driver "by Therese Knutsen" og blogger om interiørdesign og gir blant annet tips og råd innenfor faget. Fra Sunnmøre vant i også Marna Haugen Burøe, også kjent som Komikerfrue i kategorien "folkets favoritt". Dobbelt så mange nominerte Det var tilsammen over 20,000 nominasjoner fra blogglesere, noe som ifølge Vixen er ny rekord og en dobling fra året før. Blant disse ble noen stemt videre til en semifinale av en jury og videre til finalen av leserne. Til finalen kom blant annet også andre nominerte Sunnmøringer; Lene Orvik fra Mitsund var nominert som årets blogger og Tine Monsen fra Ålesund var nominert til årets livsstilblogg.
  29.01.15 09:40
  Liste over årets X2 Festival-artister
  Ekstremsportfestivalen i Volda lanserte søndag en video med årets artister til X2 Festivalen.X2 Festivalen i Volda har i år 10 års jubileum og arrangeres hvert år over 3 dager og i år fra 16. til 19. april. Festivalen er i følge dem selv norges største vinter-ekstremsportfestival og arrangerer konkurranse i flere grener, blant annet kajakk, longboard, surfing og paragliding. De har også planer om å ta i bruk den nye skateparken Volda fikk sent i fjor til å arrangere skateboard-konkurranse i bowlen, som de vil kalle XSkate. 9 artister lansert I tillegg til konkurranser, har festivalområdet blant annet scener med DJ-er, quiz, konserter, film og prisutdelinger og søndag 25. januar ble årets X2 Festival-artister sluppet.
  Årets artister er: Tom-Erik Heimen, Tormod Granheim, Anne-May Slinning, Ola Einang, Jonas Alaska, Rytmeklubben, Loveless DJ-Set, Pow Pow og Truls. X2 har rundt 3000 som deltar på festivalen årlig, både fra Norge, men også fra utlandet. Mer informasjon finnes på deres hjemmesider. X2 Program 2015 from X2 Festivalen on Vimeo.    
  28.01.15 17:00
  Tre Ålesundsjenter til Blog Awardsfinale.
  I kveld går Vixen Blog Awards 2014 av stabelen i Oslo. Hele tre Ålesundsjenter er blant finalistene!Årets blogger  Juriens kriterier: - er bloggeren som i løpet av det siste året har utmerket seg med sitt unike innhold og sterke personlighet, og som hver dag inspirerer, imponerer og engasjerer sine lesere – med en aldri så liten dose one of a kind.    I denne kategorien finner vi blant andre 31 år gamle Lene Orvik fra Midsund som tidligere har vært bosatt 9 år i Ålesund og nå bor i Oslo. Lene jobber som blogger og designer dessuten klær for BikBok der hun har en egen kolleksjon ;- BikBok By Lene Orvik. Lene er moteblogger.   Årets Livsstilsblogg Juriens kriterier:  - er hverdagsbloggeren som lar leseren komme tett på livet. Bloggen har en personlig og uformell tone, og deler på en inspirerende og engasjerende måte små og store øyeblikk.   Tine Monsen kommer i følge bloggen sin fra ei lita øy utenfor Ålesund, men flyttet på hybel  i Ålesund by da hun som 16 åring beynte på Fagerlia videregående skole. Sommeren 2008 flyttet hun til Oslo. Utenom å blogge er hun daglig leder i et helseforetak. I bloggen deler hun hverdagsinspirasjon, , gode babytips og triks, litt mammaliv og kjæresteliv samt antrekks- og interiørinspirasjon.   Årets interiørblogg Juriens kriterier: - har et hjerte for interiør og et øye for detalje, og full oversikt over moter, trender og tendenser på interiørfronten. Bloggen bobler over av inspirasjon, originalitet og kreativitet og skaper engasjement hos sine lesere.   Her er Therese Knutsen en av de nominerte. Therese fra Ålesund er både interiør- og hagedesigner og tar både på seg oppdrag innen interiørdesign samt at hun blogger om dette temaet. Therese blogger nå under navnet by Therese Knutsen, og var også nominert i fjor i samme kategori. Da bak navnet eyeondetails.   Ellers er Marna Haugen, bedre kjent under bloggnavnet Komikerfrue også blant de nominerte i kveldens award og hun skal i tillegg være prisutdeler. Marna er opprinnelig fra Ørsta.     Arrangementet skal være på Christiania Teater og vi krysser selvfølgelig fingrene for de tre damene fra Ålesund!
  28.01.15 11:58

  MaxLokal TV

  Lasting...

  Politilogg

  facebook

  Lasting...

  MaxLokal på Facebook:

  Annonse

  Se alle MaxLokalBil Nyheter

  Vi mekker ikke bil lenger 
  Mange gjør ikke en gang de enkleste tingene på bilen selv, viser undersøkelse.
  Flertallet fyller spylervæske selv, de færreste skifter eksosanlegg. Men det er også få som skifter lyspærer, olje og olje- og luftfilter selv, viser en undersøkelse YouGov har gjort for Biltema. – Det er en helt overkommelig jobb for folk flest å bytte olje, oljefilter og luftfilter på rundt åtte av ti bilmodeller. Også på flertallet av bilmodellene klarer folk å sette i pærene selv. Du skjønner fort om plassen er så trang at det bør gjøres av proffer, sier bilekspert Erik Nyhus i Biltema. Norske bileiere betaler verkstedene gode penger for arbeid de fint kunne klart selv, mener han. Kjønnsubalanse Det er en markant forskjell på kvinner og menn, viser undersøkelsen. For eksempel sier 28 prosent av mannlige bileiere at de skifter olje selv, mens ti prosent av kvinner gjør det samme. Forskjellen er størst for dekkskifte. To av tre kvinnelige bileiere setter bort jobben til verksted, bensinstasjon eller gubben. – Om det er kvinner som foretrekker å overlate bilmekking til mannen i huset, eller om det er han som anser seg selv som best egnet, skal jeg ikke uttale meg om. Selv om det er hjelp å få fra andre bilister langs veien, er det veldig lurt å ha trent på dekkskifte i tilfelle du får en punktering, sier Nyhus. Bytt gjerne vindusviskere i samme slengen når du legger om til vinterdekk, anbefaler han. Bare en av tre kvinner gjør det selv, mot 68 prosent av menn. Interessen, eller mangel på sådan, for bilvask og andre gjøremål, er ganske jevnt fordelt på alder. Bortsett fra når det kommer til oljeskift. Mens 31 prosent i aldersgruppen 18-34 år bytter selv, gjøres det bare av ti prosent av bileiere over 55 år. – Å krype under bilen, frister kanskje mindre med åra. Men her vil jeg anta at den viktigste forklaringen er at man gjerne får romsligere økonomi også, sier Nyhus. Penger å spare Et skift av olje og oljefilter kan koste både to og tre tusenlapper på et bilverksted. Biltemas bilekspert illustrerer besparelsene med et ferskt eksempel. – Sist uke kjøpte jeg en spilloljedunk til å legge under bilen for rundt hundrelappen, fant fram et teppe og la meg ned og skrudde ut bunnpluggen. Deretter fylte jeg på fire liter helsyntetisk olje, og byttet samtidig filter. Jobben tok en time og kostet meg under 500 kroner, sier Erik Nyhus.

  DETTE GJØR VI SELV – OG EKSPERTENS KOMMENTARER: Fyller spylervæske: 75 %
  Bilekspertens kommentar: Her burde svaret vært på minst 95 prosent. Å fylle på spylervæske, klarer alle. Bytter dekk: 54 %
  Bilekspertens kommentar: Mange flere burde bytte dekk selv for da vet de hva de skal gjøre hvis de punkterer langs veien. Bytt gjerne vindusviskere i samme slengen. Bytter vindusviskere: 52 %
  Bileksperten: Andelen kunne sikkert vært 75 prosent hvis alle gjorde et forsøk. Jobben er veldig enkel på 99 prosent av bilene. Alle biler jeg har vært borti har hurtigfester. Skifter hovedlyspære: 33 %
  Bileksperten: Her burde det stått 60-70 prosent, synes jeg. Du finner fort ut om du klarer det eller ikke. Her kan du spare mye penger. Lader batteriet: 30 %
  Bileksperten: 100 prosent ville vært riktigere. Vedlikeholdslading er viktig for batteriets levetid og for å unngå at bilen ikke vil starte på kalde dager. Dagens biler bruker mye strøm, og du får ikke ladet batteriet fullt opp med korte bilturer. Bytter batteri: 26 %
  Bileksperten: Mange flere kan klare å bytte batteri. Batteriet er som regel festet i bunnen, og det kan være behov for et pipesett for å løsne og feste det.
  Skifter olje: 19 %
  Bileksperten: Vil tippe at omtrent halvparten av oss klarer dette. Her det er mange penger å spare. Skifter oljefilter: 13 %
  Bileksperten: Samme som for oljeskift. Skifter luftfilter: 13 %
  Bileksperten: Skifter du olje selv, klarer du dette også Stort sett alle luftfilterbokser er klipset, og da trenger du ikke verktøy. På de få som er skrudd, sitter skruene lett tilgjengelige. Skifter tennplugger: 11 %
  Bileksperten: På nyere biler er ikke dette så lett. Du må pakke ut halve motorrommet på nesten alle bilene. Skifter eksosanlegg: 7 %
  Bileksperten: Denne tror jeg blir vanligere litt fram i tid. Vi ser en god økning på salg av løse komponenter som tyder på at folk begynner med de enkleste reparasjonene selv igjen. Gjør ingen av disse tingene selv: 13 %
  Bileksperten: Blant disse er det nok mange firmabiler. (Kilde: YouGov)
  03.12.14 09:45
  God sikt er en plikt 
  Mange tenker ikke på at også innsiden av frontruten til bilen må vaskes, men det er like viktig å rengjøre innvendig som utvendig. Nesten én av tre i alderen 18 til 29 år vasker sjeldent eller aldri frontruten innvendig viser en undersøkelse gjort for NAF. På innsiden av frontruten legger det seg et belegg med trafikkfilm som ikke sees så godt før du får solen rett i mot, og da blir sikten veldig dårlig.   – Klar frontrute er viktig for trafikksikkerheten, og en vask med varmt salmiakkvann vil raskt fjerne belegget. Det er enkelt å rengjøre den, og du vil se stor forskjell med en gang, sier kommunikasjonsrådgiver Nils Sødal i NAF. – Vasker du jevnlig unngår du å få farlig dårlig sikt i lav høst- og vintersol, fortsetter han.  I den andre enden av skalaen finner vi de over 65 år. Her svarer to av ti at de rengjør frontruten innvendig hver uke.  Slitte frontruter Frontruten blir også slitt. Steinsprut, isskraping, vindusviskere, skitt og smuss gir slitasje og bør sjekkes minst hver 80 000 kilometer. Laboratorietester har påvist at en slitt og skadet frontrute kan gi et optisk bedrag på 10 meter i avstandsbedømming. I mørket forsterkes denne effekten.  – Forskriftene sier at «føreren skal sørge for å ha tilstrekkelig utsyn til alle sider, derunder påse at snø, is, dugg eller merke eller annen gjenstand ikke hindrer sikten eller virker forstyrrende». Det er hver enkelt sitt ansvar å sørge for dette, sier Sødal. – Reaksjonsevnen din blir dårligere når du ser dårlig. God sikt er en plikt.  
  24.11.14 12:44
  - Mye tyder på at du snart kan lease elbil
  Finansdepartementet argumenterer i sin varslede ESA-notifikasjon for at ingen av de vedtatte MVA-fritakene for elbil er å regne som statsstøtte. Konklusjonen fra ESA er ventet i løpet av to måneder.I Finansdepartementets notifikasjon til EFTA Surveillance Authority (ESA) framgår det at MVA-fritakene for elbil ikke anses å være i strid med EØS-avtalen. - Dette er svært gledelig. Selv om det vil være ett år forsinket, og burde vært innført med en gang, er det mye som tyder på at vi innleder 2015 med nullsats MVA på leasing av elbil, sier generalsekretær Christina Bu i Norsk Elbilforening. I statsbudsjettet for 2014 ble det vedtatt å gi nullsats MVA også ved leasing av elbiler og elbilbatterier fra 1. januar i år. Så forlangte Høyre/Frp-regjeringen at lovligheten av fritakene måtte vurderes av ESA. Det ble også bestemt at det eksisterende MVA-fritaket ved kjøp av elbil skulle notifiseres, et fritak som har eksistert siden 2001. Elbilforeningen understreker at nullsats MVA er viktig fordi leasing i dag utgjør rundt 40 prosent av personbilmarkedet. Om vi slår sammen person- og varebilmarkedet øker andelen til cirka 50 prosent. ESA bekrefter overfor elbil.no at vurderingen av notifikasjonen vil starte omgående: - Ja, vi mottok notifikasjonen tirsdag, og vil nå sette i gang en innledende undersøkelse. Den tar vanligvis et par måneder, og resultatet kan enten være at vi gir grønt lys til ordningen eller at vi åpner en formell undersøkelse for å gå grundigere inn i saken, sier ESAs pressekontakt Andreas Kjeldsberg Pihl.
  06.11.14 10:15
  Lasting...
   

      siste blogginnlegg - blogg.no

   

  Nyheter

  Lasting...

  Se alle MaxLokalNyheter

  Nederlandsk kvartett til Ørsta Kulturhus
  Den prisbelønnte saksofonisten Yuri Honing fra Nederland vil lørdag 31. januar sammen med kvartetten sin spille på Ørsta Kulturhus.Lørdag 31. januar vil vi få et gjennmøte med saksofonisten Yuri Honing Acoustic Quartet fra Nederland. Kvartetten består av Yuri Honing på saksofon, Wolfert Brederode på piano, Gulli Gudmundsson på bass og Joost Lijbaart på trommer. Vil gjenta suksessen - Kvartetten var her i fjor, og publikum skamroste de i så stor grad at jeg der og da bestemte meg for å invitere dei tilbake i år, uttrykker Janne Skarstein fra Ørsta Kulturhus. Frontmann Yuri Honing har mottatt en rekke priser for sin musikk, blant annet "Edison Jazz Award" i 2001 for albumet sitt "Seven" og fikk den gjeveste jazzprisen i Nederland, "Boy Edgar Prize" i 2012. - Denne konserten er et must å få med seg for alle som liker fantastisk, stemningsfull jazz med saksofon i hovedrollen, sier Skarstein. Yuri gir også ut sitt nye album "Desire" i begynnelsen av 2015.    
  28.01.15 10:33
  Møt Marion Ravn i februar.
  Marion Ravn kommer til Fosnavåg med "Scandal Tour 2015". Oppvarming: Marie Klåpbakken. Det blir stående konsert fremme, men med mulighet til å kjøpe seter på øvre Amfi. Den 2. februar slipper Marion Ravn del to av dobbeltalbumet «Scandal». På Idol-finalen framførte hun den storslåtte poplåta «Better Than This». Gjennom høstens finalesendinger har det vært signaturlåten som har blitt spillt hver episode når den utslåtte deltagerens høydepunkt ruller over skjermen. «Better Than This er første låt ut fra «Scandal Vol II» og ble sluppet 12. desember.  Siden «Songs from A Blackbird» kom ut i 2013 har Marion etablert seg som en solid live-artist her hjemme i Norge. Lørdag 7. februar kickstarter hun «Scandal Tour 2015» i sine barndomstrakter på Lillestrøm, før hun reiser ut i landet, blant annet til Fosnavåg konserthus. Med seg på veien har hun en flott gjeng musikere:
  Even Ormestad (bassist og musikalsk leder), Jan Ole Kristensen (gitarer/kor), Eirik Tovsrud Knutsen (piano/kor), Haakon-Marius Pettersen (keys/kor) og Tobias Ørnes Andersen (trommer). Fosnavåg konserthus
  13.februar kl 19:30
  28.01.15 09:20
  Hai, piggcaps og kirsbærreker
  Det er litt av det du finner hos Finn.no når du søker på annonser fra vårt distrikt.Retrogardiner i brunt og orange finner du i Langevågen. Originale fra 70-tallet. Andre samlere vil vel kanskje heller foretrekke et noe defekt gammelt kassaapparat fra Ørskog, eller en primus fra like før krigen. Radius primusen er fra 1939 og kan muligens være kjekk og ha dersom ikke brannsikkerhet er det viktigeste med å eie gjenstanden! Rødt og retro Hva med en manuell og pent brukt tøyrulle fra hine hårde dager? Har du 350kr kan du sikre deg den i Ålesund. Drar du til Ulsteinvik kan du skaffe deg en gammel pistol. Retrotrenden er i vinden fremdeles og knallrødt er en forfriskende farge. Gjør et kupp i Hovdebygda, der fåes kult kjøkkensett fra 60-70-tallet med respatexbord i grått og knallrøde stoler til bare for bare 500kr. Og når man først er i det røde hjørnet, i Ålesund er designsofaen Kiss, formet som knallrøpde kvinnelepper tilsalgs om du skulle ønske å hvile i noe slikt. Blir dette for lite antikk for deg kan du ringe på sjeselong i original Jugendstil fra århundreskiftet, som befinner seg i Ålesund.  Dyr i alle varianter.. Den som er dyreglad har også litt å velge i,hør bare: Hele fem hetterotter kan du få gratis i Mauseidvågen, samlet eller delt men ikke enkeltvis. Har du noen 10 kroninger til overs kan du også skaffe deg kirsbærreker, til å fylle på akvariet med. Disse kan hentes i Hareid. Synes du det er enklest om dyra ikke er levende? Fortvil ikke! Du får utstoppet blåhai i Sykkylven, hjort til å henge på veggen i Liabygda og utstoppet havsule i Ulsteinvik. Ut på tur Du blir i Ålesund oppmuntert til å komme deg ut på gåtur, her er en selger som vil kvitte seg med både spasersko og hodelykter. Blir det ikke nok trim av dette kan du jo spleise med kollegene eller overtale sjefen til å hente denne kontormølla på Stranda. Karneval? Skal du på karneval i februar eller bare liker å kle deg ut? I Ålesund selges en Watchmen drakt til slikt bruk..eller tror du  capsen med pigger kan kombineres med noen løsbarter? Begge befinner seg i Ålesund. I Ålesund finner du også "Fluen på veggen", en lampe i et ganske så unikt design, men du må til Ørskog dersom du ønsker et signert bilde av John Arne Riise.
  27.01.15 22:00
  Hvordan blir man kvitt blank-is?
  Hør Kjell "Kjellen" Bigset sitt beste tips om hvordan man blir kvitt blank-is.Kjell "Kjellen" Bigset er forbanna over morgendagens planlagte streik og uttrykker seg i det nye videoklippet han la ut i anledning morgendagens streik at han synes de som bestemmer heller burde konsentrere seg om å streike mot blank-is. - "Det er ikke noe som provoserer meg mer enn streik", uttaler Kjellen i videoen.   Innlegg av Klypa.
  27.01.15 19:00
  Brisk ny hovedsponsor for festivalsesongen
  Både Momentium og Brisk Kompetansesenter ser frem til et sammarbeid gjennom årets festivalsesong.Momentiums nye sammarbeidspartner Brisk Kompetansesenter A/S blir årets festivalsponsor for blant annet Sommerfesten på Giske, Jugendfest og Ålesund Live. "Brisk Kompetansesenter AS tilbyr et variert tilbud til forskjellige grupper. Det som er felles er at vi utfører avklaring, kvalifisering og/eller formidling til deltakere som har behov for assistanse for å komme i og beholde lønnet arbeid. Med andre ord er vi en brobygger mellom arbeidsliv og den enkelte", skrives det på Brisk sine egne hjemmesider. Ser frem til samarbeidet Momentiums daglige leder, Ronny Stokke er svært fornøyd med sammarbeidet mellom Brisk og Momentium og uttaler seg på Momentium sine egne hjemmesider at: - Brisk er en kjempespennende bedrift, og vi ser virkelig frem til å få de med på laget. Selskapet er veldrevet på alle måter, og gjennom alle de engasjerte, hyggelige og energiske menneskene i bedriften skjønner vi hvorfor. Brisk og Momentium kommer til samarbeide svært tett det neste året, blant annet innenfor feltene rekruttering og utvikling. Dette ser vi virkelig frem til.    
  27.01.15 14:51

  Se alle tilbud >>

   
    Hvem er JobbPartner: JobbPartner er en kjede av butikker i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal som er heleid av NorTekstil AS. Per dags dato teller vi fire butikker, som alle omsetter arbeidsklær, vernesko/utstyr, profilklær og fritidsklær. Vi her i Ålesund er en butikk med fokus på arbeidsklær og verne- tøy/-utstyr til alle bransjer. Vi holder til i Daaeskogen Næringspark på Moa i Ålesund. Her har vi en butikk over to etasjer på 500m2 hvor hele andre etasje er satt av til arbeidstøy og noe verneutstyr fra en rekke ledende produsenter som Helly Hansen Workwear, Snickers, Bulldog Workwear, Djupvik, FristadsKansas, Kentaur m.fl. Vi forsøker til en hver tid og ha de mest aktuelle kolleksjonene på lager for rask levering. Hva gjør JobbPartner: JobbPartner er en aktør som spesialiserer seg på arbeids og profilklær til bedrifter. Vårt hovedmarked er Ålesund og omegn, men vi tar også gjerne turen rundt på Sunnmøre og i Romsdal. Vi samarbeider også med Nor Tekstils avdeling i Trondheim, som gjør at vi opererer i Møre og Romsdal og Trøndelag. Vi tar gjerne bedriftsbesøk slik at vi får en forståelse for behovet deres, men ser gjerne og å få besøk i butikken slik at du ser hvilke muligheter dere har. Din profilering hos oss: Våre kunder er vår sjef. Vi profilerer så å si alt tøy med din logo og med ditt budskap. Dette gjøres enten med transfertrykk eller med brodering. Her er det meste mulig, og du vil få mulighet til og påvirke resultet selv. Vi oppbevarer bedriftens logo hos oss slik av vi enklest mulig kan profilere ønskede klær når du handler.  Våre største merkevarer 
  10.03.14 10:31
  Billig byggvarehandel
  Coop Obs! Bygg er Norges mest fremgangsrike byggevarekjede for "Gjør det selv" markedet.  Vi henvender oss primært til kunder som kan litt og som er ute etter god kvalitet til markedets laveste pris.      
  26.01.14 19:04
  Vi har store mengder soldet jord
  Vi leverer soldet jord sortert maskinelt i vårt sorteringsverk. Fritt for kvist og røtter. Alle store steiner er sortert bort. Klar til såing.  Standard lastebillass på ca 10m3 levert på plass i Ålesund og Sula kun kr 2950,- ink mva.  Vi har også usortert jord som kan brukes til å fylle opp større områder.
  Dette kan leveres for kr 1700,- pr lass ink mva. Vi kjører også ut pukk og grus i forskjellige fraksjoner. Ta kontakt for pris og tilbud. Vi du ikke vente på at gresset skal gro? Vi leverer også ferdig plen. Ta kontakt for pristilbud. Blindheim Maskin & Transport AS ble etablert i 1997 og startet opp med 1 gravemaskin. Firmaet har siden vokst i størrelse både når det gjelder ansatte og maskiner. I dag er Blindheim Maskin & Transport en stor maskinentreprenør på Sunnmøre, og hadde en omsetning på 50,5 milllioner i 2013. Daglig leder Jan Aage Blindheim er tredje generasjon som driver i denne bransjen. Firmaet har i dag 22 ansatte. Vi utfører arbeid for firma og private. Vi skal levere tjenester av høy kvalitet til riktig pris. Vi har ikke som målsetning å være den billigste i markedet, men våre priser skal være konkurransedyktige. Vi skal derimot levere varer og tjenester som er av så høy kvalitet at vi blir anbefalt til andre. Våre ansatte skal yte sitt beste, arbeide profesjonelt og effektiv, selv om vi jobber «på timen» Vi tar derfor ofte på oss jobber «på timen» Dette anser vi som en meget god avtale for både oppdragsgiver og oss selv. Da avtaler vi timepris eller kvadrat/kubikk pris på forhånd og så blir det oppgjør etter faktiske mengder.  Vi får betalt kun for det vi faktisk har utført og det samme gjelder oppdragsgiver som kun betaler for det som er gjort og nøyaktige mengder med masser. Imotsatt fall er det anbud på fast totalpris. Dette kan vi også utføre på forespørsel, men da ønsker vi gode beregninger på forhånd.  
  26.01.14 19:03
  Forutsetter kjøp av bruktbi i perioden 15.01.05. - 15.02.15
  Løviknes Caravan holder til i Vestnes sentrum.Vi har innendørs utstilling av bobiler,og rekvisita butikk. Vi er 8 ansatte,med lang erfaring fra bransjen, Vi forhandler de kjente merkene Concorde-Challenger-Mobilvetta-Mclouis-Elnagh. Her kan du se bilene vi har til salgs Våre 4 mekanikere har lang erfaring og gode kunskaper- med kurs innen Parabol anlegg,Webasto varme-Truma varme og Alde varme. Det meste av service og reprasjoner kan også utføres på vårt bilverstedverksted i underetasjen.
  26.01.14 19:02
  Velkommen innom og møt en ildsjel!
  PD Stafseth har holdt på i mer enn 140 år og er i dag en ledende leverandør innen peiser, ovner og stålpiper. Vi rehabiliterer også gamle piper. Stikk gjerne innom oss, så får du se vårt store utvalg av anerkjente modeller og merker.  Vi har 2 faste montører og henvender oss både til privat- og proffmarkedet. Vi fører hage- og parkprodukter fra Honda.  
  26.01.14 19:02
  Finn ditt drømmekjøkken
  Tid er dyrebart, og vi vet at barn, familie, venner og jobb kommer langt foran kjøkkenbestilling i hverdagen. Vi har derfor gjort vårt ytterste for at veien frem til ditt drømmekjøkken er mest mulig inspirerende og effektiv: 1. DRØM
  Bli inspirert og finn ditt drømmekjøkken på Norema.no, i butikkene våre eller i katalogen vår. 2. VELG
  Finn din stilretning, med produkter og tilbehør - vi hjelper deg hele veien frem.

  3. BESTILL
  ...ditt drømmekjøkken. Du velger om vi også skal montere det for deg.

  4. BRUK
  Nå er ditt funksjonelle drømmekjøkken klart til bruk! Visste du at...   Skapene våre leveres ferdig montert? - På den måten blir jobben mye enklere hvis du ønsker å montere selv, samtidig som kjøkkenets levetid forlenges. Vi gjerne kommer hjem til deg? -Vi gir veiledning, tips og råd, så kjøkkenet ditt blir funksjonelt og presis tilpasset din bolig. Noremas skuffer tåler mer enn de fleste? - Vi har laget skuffene våre mer hardføre enn mange av våre konkurrenter, så de er klare for røff behandling og lengst mulig levetid. La oss gjøre jobben - kom hjem til ferdig montert drømmekjøkken!        
  26.01.14 19:01
  VERDIFULL KOMPETANSE & RIKTIGE PRISER
  Vi tilbyr alt innen renhold, bedriftskantiner og eiendomsservice til konkurransedyktige priser.
  Vi tilbyr renholds- og eiendomsservice med vekt på kvalitet og miljø. Vi har lang erfaring innen disse fagene, og tilbyr vår 100% garanti på alle våre tjenester.  NOEN AV VÅRE TJENESTER: - Daglig og periodisk renhold - Nedvask, flyttevask - Hjemrenhold, hyttevask - Oppskuring, polishbehandling - Drift av bedriftskantiner - Trappevask, vinduspuss - Rengjøring av søppeldunker - Hagerydding, snømåking  Her er noen av våre prosjekter
  26.01.14 18:59
  Sikre hjemmet ditt mot innbrudd
  Sikkerhet 24 holder til i Ålesund og er en total leverandør innen sikkerhet. Våre samarbeidspartnere har solid erfaring innen sikkerhet og leverer kvalitetsprodukt. Siden vi startet i 2004 har vi etablert oss som et firma som har flere store kunder og mange små. Vi har satt oss som mål å bli størst innen sikkerhet, så om du trenger å sikre din bolig eller din bedrift så ta kontakt.
  Franchiseavtalen med Securitas Direct gir oss rett og ansvar for alt salg, installasjoner og service på Securitas Direct installasjoner i Møre og Romsdal/Sogn og Fjordane. I tillegg utøver Sikkerhet 24 salg og montasje/service innen videoovervåkning, rene brannvarslingssystem og øvrig sikkerhetsutstyr. Ring oss for gratis befaring - 92 02 77 77 VI KAN TILBY: Boligalarm
  Næringsalarm
  ITV-videoovervåkning Verisure er det nye navnet på Securitas Direct boligalarm. Verisure er tidligere Securitas Directs. Hvert trettiende sekund monteres det et Verisure-system et sted i verden. Faktum er at vår boligalarm er den mest monterte i Norge. Med vår fremtidssikre plattform og spennende, profesjonelle servicesamarbeid, kan vi tilby våre kunder et unikt utvalg produkter og tjenester innen boligalarm og det tilkoblede smarte hjemmet  
  26.01.14 18:59
  Opplevelsen starter på Vigra
                Internasjonale rutefly fra Vigra. Her er avgangsdagene i vinterprogrammet (Alicante begynner først i sommerprogrammet.)  Amsterdam KLM  2 daglige avganger Alicante Norwegian Lørdag Gran Canaria Norwegian Mandag London Norwegian Fredag og mandag København SAS Daglig unntatt lørdag Gdansk Wizz Air mandag, onsdag, fredag, søndag Vilnius Wizz Air Onsdag og søndag Riga AirBaltic Fredag og sønda    I vinter (2014/2015) er det følgende chartertilbud fra Vigra Gran Canaria 2 avganger hver lørdag Apollo/Ving/Star Tour                   Her er chartersommeren 2015 fra Vigra.  Bulgaria   tirsdag Apollo Kreta lørdag Apollo Kroatia lørdag Apollo Mallorca fredag Ving Rhodos søndag Apollo Antalya 3 avg. pr uke Ving/Detur/Star Tour/Nazar     Er du sent ute med feriebestillingen prøv www.restplass.no  www.solfaktor.no eller finn de billigste flyavgangene på www.flybilligst.com  
  26.01.14 18:58
  GARDEROBE MANNEN
  GARDEROBE-MANNEN har et spesielt tilbud til alle som leser Maxlokal.no Kom innom butikken og fortell at du har sett dette tilbudet på Maxlokal.no og du vil få en ekstra rabatt på alle ordinære varer.
  26.01.14 18:57
   
                                                                                                                                                                                                                                                             
  26.01.14 18:56
   
  26.01.14 18:44
  Få inspirasjon - se våre bilder på Instagram
   
  26.01.14 18:41
  Gir deg den komplette bilopplevelsen
  Lange tradisjoner Per Aaland Automobilforretning ble etablert i 1947. Vi er således en av de eldste bilforretningene i regionen. På tross av vår "høye" alder ønsker vi å fremstå som en moderne bilforretning hvor våre kunder skal føle seg velkommen og å få topp service. Vi er pr. i dag 23 godt kvalifiserte medarbeidere som gjør vårt ytterst for at våre kunder skal være fornøyd. Høye krav En bil- opplevelse som ikke bare har med din daglige bruk av bilen å gjøre, men med hele opplevelsen av det å kjøpe, eie, bruke og vedlikeholde bilen. Vårt mål er at du, den dagen du igjen skal kjøpe deg ny bil, skal ha lyst til å kjøpe den hos oss. Dette setter høye krav til oss - krav vi setter vår ære i å innfri. Citroën og Honda Vi forhandler i dag bilmerkene Citroën og Honda. Dette er riktignok ikke de største merkene i Norge, men to merker som på en positiv måte skiller seg ut fra de fleste andre biler på markedet. Dette er biler som eierne ofte får et avhengighetsforhold til og som de kjøper igjen og igjen.   Se våre bruktbiler her    
  06.01.14 14:32

  Nyheter

  Lasting...

     Twitter aaleund

    Ledige stillinger

   

  Annonse

  Annonse

  Annonse

  Nyheter

  Lasting...

  Til tjeneste

   
  Vi utfører små og store arbeid innen:   Service Kjøleanlegg Rehabilitering Graving Ventilasjon/klima Sprinkleranlegg Kamareinspeksjon Svømmebasseng Staking av avløp Solvarme Totalrehabilitering av våtrom Sanering av oljefyringsanlegg Vannbåren gulvvarme og radiatorer Varmepumper til vannbårne anlegg    
  10.10.14 13:00
   
    Color Line Stadion Color Line Stadion tilbyr Ålesunds mest særegne kurs-, konferanse- og selskapslokaler. Color Line Stadion benyttes til trening og kamper ukarundt, slik at du som leietager blir en del av et levende og aktivt miljø. Legg ditt arrangement til Color Line Stadion og la den pulserende stemningen sette sitt preg på deg og dine gjester! De 11 ulike utleielokalene egner seg utmerket som:
  - møte- kurs- og konferanselokale for 10 til 300 personer
  - selskapslokale for opp til 700 personer
  10.10.14 13:00
  EL 24 A/S En sikker kontakt
  EL 24 er et privateidelektrikerfirma som tilbyr alt innen elektro/automasjonsarbeid. Vi har avdelinger i Ålesund, Sykkylven og Stranda. Vi utfører service til industri, forretnings-/næringsbygg, enebolig og hytter. EL 24 tilbyr også termografi og IK systemer. På Stranda har vi eget tavleverksted. Vi er også aktivt med i prosjektering og utførelse av nybygg, fra små boliger til næringsbygg. EL 24 har i dag 70 ansatte, og en sunn økonomi.  EL 24 har alle de nødvendige godkjenningene.   Vi gjør tjenester i disse kategoriene: - Automasjon
  - Elektrikertjenester
  - Nybygg eller rehabilitering
  - Tele og data
  - Termografering og elkontroll
  - Varmepumpe
  10.10.14 12:00
   
  Pusenfryd Kattepensjonat ble etablert i 2005 i Skodje. Vi er åpnet hele året og har mange fornøyde kunder fra hele fylket. Pusenfryd ligger fritt og fint i landlige omgivelser i Innvika i Skodje. Kattene bor i lyse trivelige bur, og får flere anledninger til å boltre seg i innendørs lekerom og utendørs luftegårder. Kattene får tilsyn flere timer hver dag. Før et opphold på Pusenfryd må du forsikre deg om at katten din har fått vaksine i løpet av de siste 12 månedene. Om du er i tvil, tar du kontakt med veterinæren din.  Vi bruker Iams tørrfor til hovedmåltider, og sper på med litt våtfor til kos. Mat, kattetoalett og utstyr er inkludert i prisen. Om katten din må medisineres under under oppholdet, kan vi gjøre dette. Ta gjerne kontakt eller send en bestilling på mail post@pusenfryd.com  
  10.10.14 12:00
  Ring 07012 for å bestille en hyggelig Taxi tur
   Hos oss kan du bestille taxi turer til, fra og i komunene Ålesund, Sula og Giske. Vi har 18 biler tilgjengelig hver dag, med blide og hyggelige sjåfører.

  Ring 07012 for å bestille en hyggelig Taxi tur Ring Taxi Drift AS har 14 løyvehavere fordelt på 15 hovedløyver og noen reserveløyver. Disse bilene dekker kjøreområdet Ålesund, Sula og Giske.

  Vårt mål er å være punktlig, serviceinstillt og ha deg som kunde i fokus. Vi ønsker å forbedre oss hele tiden og ber de som ønsker å klage/ rose sjåfører om å sende en mail til post@07012.no med sin henvendelse. Bestillinger må sendes til sentralbord@07012.no (Denne emailen er døgnbetjent)

  I vårt kjøreområde kan du benytte det av appen Taxi Lokal som du finner her. eller søke i app store og skrive Taxi Lokal.
  Med denne appen slipper du å vente i telefonkø, og kan bestille taxi fra der du er og få oversikt over når Taxi'n er på vei og prisen du har betalt totalt for turen.          
  08.10.14 00:00

  Se alle MaxLokalEiendom Nyheter

  Derfor trenger vi oransje i 2015
  Orange eller oransje? Det er delte meninger om skrivemåten, men at den er årets farge 2015 er det bred enighet om.Den energirike vitamindosen av en farge har ifølge ekspertene et stort potensial både internasjonalt og her i lille Norge. Det er lenge siden oransje var en stor interiørfarge, og ekspertene mener at den har et stort potensial. De fargeløse interiørene skal nå få en skikkelig vitamindose. Det handler ikke bare om én nyanse, men alle variantene mellom rosa og rødt. Kulørsterke eller dempet er like aktuelle. - Vi trenger denne energibomben nå. Vitamin C er vel det mest oransje vi har, sier kreativ leder i Fargerike, Tale Henningsen, som kommentar til hvorfor fargen kommer tilbake nå. Hun mener dette er en farge som lever godt med sin samtid og beskriver den som frisk og djerv, samtidig som den er både sofistikert og kul. Omtanke og medmenneskelighet Hos Nordsjö peker de på sammenhengen mellom behovet for varmere farger og den hektiske og urolige tiden vi lever i. Hvert år gir de ut boken Colour Futures med globale nøkkeltrender, satt sammen av internasjonale ekspertpanel innen maling og design og i utgaven for 2015 står nettopp de varme fargene sentralt. - Vi lever i en tid som krever omtanke for både mennesker og miljø. Bærekraft er i dag mer et krav enn en preferanse, og vi etterstreber ekthet og engasjement. Nøkkeltrendene for 2015 handler om å finne det vidunderlige i det normale; magien i hverdagen. Og de varme fargene er med å gi oss nettopp det. Vi er klar for Copper Orange som utstråler positivitet, vitalitet og glede, sier Per Nimér, designsjef ved Nordsjö. Passer til alt Tale Henningsen er klar på at dette er en meget anvendelig farge og at den passer godt til alt. - Den passer til klær, møbler og malte vegger. Den er god til colour blocking og fantastisk i mønster.  Vi har også brukt den med oransje teppe i en styling nå til Årets Farge, det ble helt fantastisk, sier hun.  Per Nimér omtaler også oransje som en svært anvendelig farge og beskriver Copper Orange som en harmonisk nyanse som passer godt med andre farger og i ulike interiører.  I boken sin har de et utall spennende kombinasjoner. - Kombiner gjerne de feminine fargene pudderrosa, kremhvit og plomme med maskuline toner av skifergrå, blågrønt og kaki. Da blir det en spennende palett, sier Nimér. Han presiserer at det er dynamikken i selve paletten som er det essensielle, og ikke nødvendigvis fargene i seg selv. Dette gir rom for egne tolkninger og gir stort spillerom for kreativitet. Fornøyd med årets farge Det var mange fans av oransje som satt ringside under Fargerikes presentasjon av årets farge og Fargemagasinet huket tak i et par for å få noen kommentarer. Torhild Rustenberg, konseptjef hos tapetleverandøren Storeys, hilser fargen velkommen som en god motvekt til de kjølige tonene vi har sett en stund. – Dette er den perfekte aksentfarge i den nøytrale fargebruken vi har hatt en lang periode. En dæsj oransje løfter ethvert interiør - uavhengig av hvilke andre farger som er i interiøret (nesten uten unntak), og den er lett og lykkes med.  Det som også er veldig spennende, er at de nøytrale nyansene - de pudderaktige og støvete - som har vært borte fra fargetrendene siden tidlig 80-tall, nå er tilbake. Ved å bruke disse i en 2015 setting får fargen en "ny vår". Birgit Torkildsby, produktansvarlig hos tapetleverandøren Borge, mener vi har hatt tid til å venne oss til fargen gjennom moten gjennom et par år, så nå er vi klare for å innrede med oransje. - Fargen er varm, og det trenger vi mer av her i nord hvor vi store deler av året har det kaldt og goldt utenfor stuevinduene! hutret hun. - Fargesett gjerne hele vegger og flere vegger med oransje, oppfordrer hun, men justerer litt: - Kanskje greit å velge roligere toner av fargen på store veggflater. Tekst: Bjørg Owren ifi.no 
  08.01.15 12:35
  Julespa til parketten
  Parkettgulvet skal ikke skrer, men desember er et ypperlig tidspunkt for å gi parketten den pleien den trenger. Den kan nemlig trenge en spabehandling med jevne mellomrom.Gulvvask er blant de obligatoriske juleforberedelsene vi gjør, og det skal helst lukte litt grønnsåpe når julen ringes inn. Men skal du beholde gulvet rent og pent over tid, gjør den tradisjonelle grønnsåpen seg best i en liten skål bak sofaen for duftens skyld, mens gulvet settes inn med spesialtilpassede midler. - Gi gjerne gulvet ditt litt ekstra pleie før jul. Med jevnlig vedlikehold får du et gulv som varer lenger, råder Ann Jeanette Myrland hos SAGA Parkett. Og med jevnlig vedlikehold mener hun ikke skrubbing med store mengder vann og grønnsåpe. - Ikke bruk for mye vann! Det tåler ikke parketten, og den kan begynne å svelle mellom skjøtene/stavene. Og bruk heller ikke grønnsåpe som vil legge seg som en hinne på toppen, med mindre du har et ubehandlet furugulv. På parkett som er oljet eller lakkert, er et PH-nøytralt rengjøringsmiddel det beste. Det får du kjøpt i byggevarehandelen, sier Myrland. Produkter tilpasset parkettype Med oljede gulv er anbefalingen at man bør vedlikeholdsolje det ca. én gang i året. Med lakkert parkett er det ikke nødvendig å vedlikeholde like ofte, men det kan likevel være en fordel å friske opp overflaten med en lakkfresher med jevne mellomrom. De beste produktene for å vedlikeholde parketten får du der du kan kjøpe parkett, så med andre ord er en tur til fargehandler/byggvarehus bedre enn en tur innom matbutikken. - En del parkettprodusenter har egne pleieprodukter tilpasset sine gulv, ellers finnes det gode produkter fra for eksempel Woca eller Faxe. Hvis man spør i faghandelen, får man gode råd om vedlikeholdsoljer og rengjøringsmidler, tipser Chera Westman, rådgiver hos ifi.no. BOKS
  Slik fikser du skader
  RIPER
  Mindre riper kan behandles med vedlikeholdslakk/-olje i samme farge som gulvet ble levert i. Det vil ikke fjerne ripene, men vil gjøre dem mindre synlige. Større riper kan man slipe forsiktig på, fjerne støv og deretter påføre 1-2 tynne lag med vedlikeholdslakk/-olje. HAKK
  Hakk på oljede gulv kan man forsøke å fukte opp med en våt klut. Fukten kan gjøre at treet sveller noe, og at hakket dermed blir mindre synlig. Hjelper ikke dette, prøv med en sparkel eller reparasjonssett fra fargehandelen. Hakk i lakkerte gulv kan repareres med sparkel i samme farge som gulvet. FLEKKER
  Flekker kan fjernes med rengjøringsmiddel beregnet for oljede/lakkerte gulv. Flekker som har gått ned i overflaten kan fjernes ved å pusse over med et fint slipepapir, for deretter å lakkere/olje over flekken. (Kilde: SAGA Parkett)  Tekst: Åshild Nyhus Tyssen/ifi.no 
  16.12.14 09:58
  Unngå julens ekle fettkrise 
  Det er ikke bare lystige saker som glitter, marsipangriser og pepperkaker som er i høysesong i desember. Behovet for avløpsåpnere i rørene stiger også drastisk i takt med ribbestekingen. Er du derimot føre var, slipper du de store rørleggerkrisene på julens helligdager.  - Plumbo har definitivt høysesong i desember. Det er mange som sliter med at mye fett fra julematen bygger seg opp i kjøkkenvask og avløp, sier Inger Løvaas hos Krefting. Råd nummer én er naturligvis å ikke helle for mye fett i rørene. Men i praksis er det ikke alltid like enkelt å unngå, så da er det preventive tiltak som gjelder. - Plumbo Rørvask er et produkt du alltid bør ha i skapet for å unngå at rørene blir tette, sier Løvaas. Rørvasken er uten klor og biologisk nedbrytbar, men samtidig sterk nok til å hindre at rør går tett og til å fjerne vond lukt. Ved å fjerne fett, slam og matrester jevnlig har man også gjort en god jobb i forhold til å forhindre rotter i kloakk- og avløpssystemet. Førstehjelp ved stopp Men når uhellet ført er ute og vasken er tett, må man gå sterkere til verks. Da er det proppløsere eller avløpsåpnere som gjelder. De ulike produsentene har ulike produkter til dette formålet. Akol Pluss Proppløser fra Kemetyl er et eksempel på en effektiv variant som kan brukes i alle vasker og sluk. Det samme gjelder alle varianter av den tradisjonsrike Plumboen, som fortsatt er like aktuell. - Plumbo finnes i både gel- og pulverform. Det enkleste å bruke er en av gel-variantene, de er idiotsikre, tipser Løvaas. Avløpsåpnerne er uansett ikke vanskelig å bruke, men det er alltid viktig å lese og følge produsentens anvisning på flasken. Tekst: Åshild Nyhus Tyssen/ifi.no 
  09.12.14 14:36

  Annonse

  Lasting...
   

  Annonse

  Nyheter

  Lasting...

   Kjøp og salg i Møre og Romsdal

  Lasting...

  Annonse

  Lasting...

  Annonse

  Annonse

  Annonse

  Annonse

  Lasting...

  Nyheter

  Lasting...

  Kulturkalender

  Lasting...

  Annonse

  Annonse

  Annonse

   Instagram

  Lasting...

  Kommunenytt

  Ålesund

  Giske

  Skodje

  Sula

  Haram

  Sykkylven

  Webcam

  Alesund havn
  Alesund 360 grader
  Sykkylven
  Orskogfjellet
  Ålesund Fjellstua Live
  Alesund live

  Annonse

  Kino i Alesund

  TV-guide Til hele TV-guiden >   

  Lasting...

  Har du spørsmål om denne tjenesten, kontakt oss
  Daglig leder: Frank Sekkeseter Ansvarlig redaktør: Per Arne Sandøy
  Tlf MaxLokal.no: 966 44 966
  MaxLokal.no har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.