◄ Lytt til radio her

  Annonse

  Sett som startside
  Google
  gule sider

  Se alle MaxLokal Nyheter

  Sunnmørsk talent skal kjempe i VM
  Da Robin Andre Ryste Skjeret kræsjet stygt i norgesmesterskapet, hang VM drømmen i en tynn tråd.For NM i utforsykling skulle være det viktigste uttakskriteriet for å komme med til VM i Hafjell. Men etter fall og tiendeplass, ble det mer spennende enn Volda gutten hadde håpet på. Men på tirsdag fikk 16 åringen en hyggelig telefon.  - Det var godt å få den endelige beskjeden, sier Robin Andre Ryste Skjeret til Sunnmørsposten. Han mener det ikke var noen overraskelse at han ble tatt ut. Som en av de yngste i klassen ligger han på en fjerdeplass i sammendraget. Den 2. september tar VM i  terrengsykling til i Hafjell, og Ryste Skjeret er en av syv nordmenn som stiller til start i klassen for 17 og 18 åringer i utforsykling. - Målet er å lære mest mulig, sier han til avisa  Han våger ikke å ha høye ambisjoner om resultatet i sitt første verdensmesterskap, men håper han ikke blir sist av de norske deltakerane. Fleste er fra Østlandet  De fleste som driver med utforsykling i Norge, kommer fra områder på Østlandet med tilknytting til sykkelanlegg i skibakkene. I Volda må 16 åringen dytte sykkelen sin selv. I skogene ovenfor Volda har Ryste Skjeret laget sin egen utforløype der han har laget sykkelgrunnlaget. Man får ekstra lyst til å kjøre fort når man har brukt krefter på å komme seg opp, sier Ryste Skjeret til avisa.  Men som eldre juniorer trenger han mye trening. Derfor trener han med satsingsgruppen SK Rye. Men avstandene gjør at han stort sett må klare seg på egen hånd. Satser Framfor huset til familien ligger utforsykkelen til 30.000 kroner demontert.      - Det er en del av VM å gå gjennom sykkelen i hver minste detalje, sier Ryste Skjeret. Til daglig går 16 åringen elektronlinjen i Ørsta, å være nevenyttig lønner seg i en sport der dekk, bremser, felger og dempere må skiftes med jevne mellomrom. Men utfortalentet håper elektriker yrket blir en hobby.  - Drømmen er å kunne leve av syklinga. Jeg vil ut å kjøre blant de store navnene, sier Ryste Skjeret til avisa.
  01.09.14 14:00
  Standup Ålesund fyller fem år
  Henrik Overaa Bjørnson og Andre Ulveseter arrangerer jubileumskveldene for Standup Ålesund på Teaterfabrikken.En gang i måneden, 10 ganger i året, har ålesundsklubben holdt koken, både med nasjonale navn og lokale bidragsytere, og en og annen nykommer. Lista over gjester er lang.  - Denne gangen har vi gjort et utvalg, og invitert dem vi synes er morsomt. Ikke alle er like kjente for ålesundspublikummet, men vi håper håper folk vil komme likevel, sier Henrik Overaa Bjørnson til Sunnmørsposten. Fredag 12. september kommer Christer Torjussen, Roar Brekke, Ole Soo og Bjørn-Henning Ødegaard. Konferansier er Henrik Overaa. Lørdag den 13. tar Andre Ulveseter over som vert, med Ørjan Burøe, Jørgen EP, Halvor Johanson og Christoffer Schjeldrup som gjester.  - Slike standup klubber er det ikke mange av i Norge. Med en ildsjel som Andre, faste kvelder, flere artister på en kveld og egen konferansier. Det er gull for oss som lever av å være komikere. Når Ålesund spør, er det bare å dra over, sa Christer Torjussen til Sunnmørsposten i 2010.  
  01.09.14 10:00
  Her kan du se Ålesunderen Chris ta Iceboucketchallange på The Hoff 
  Ålesunderen Chris Collings fikk gleden av å utføre The Icebucketchallange på David Hasselhoff. Men når den fordums Baywatch-storheten David Hasselhoff (62) tar isbøtteutfordringa, skjer det med stil, foran 10 000 jublende publikummere, og Hasselhoffs norske forretningspartnere som medhjelpere. Det var nemlig Chris Collings og Thomas Borgvang - gutta bak de omreisende retroshowene We Love the 80ies og We Love the 90ies - som fikk tømme bøtta over den amerikanske skuespillerens hode på scenen i Mogyorod i Ungarn fredag kveld. - Vi synes det var morsomt at David spurte oss om dette, og enda morsommere å få helle en isbøtte over han, sier de to showgrunderne i en pressemelding. Sammen med Hasselhoff, som er showets vert og konfransier, har de tatt konseptet, som flere ganger solgte ut Telenor Arena i Norge - ut på europaturné, og har ingen problemer med å fylle svære idrettshaller med artister som Samantha Fox, Rick Astley og 2 Unlimited.  
  01.09.14 08:45
  Krighelten hedret 
  Lørdag 30. august fyllte Joachim Rønneberg 95 år. Dagen ble markert med åpning av en spesialutstilling fra 2. verdenskrig med effekter fra blant annet Rønneberg og avduking av statue ved Prinsesse Astrid fru Ferner.Imponert 95-åring Joachim Rønneberg var imponert over antall mennesker som møtte opp for å få Joachim Rønneberg og Prinsesse Astrid fru Ferner.med seg avdukingen. Hele rådhusplassen og fortauene rundt var dekt med publikummere i tillegg til de inviterte gjestene. Korps og barnekor stod for de musikalske innslagene, opplyser Ålesund kommune. Ordfører Bjørn Tømmerdal og statuekomiteens leder, Ingrebrigt Holst-Dyrnes, holt hver sin tale før Prinsesse Astrid fru Ferner foretok den offisielle avdukingen av statuen. Etter det offisielle programmet sang Volsdalen barnekor bursdagssangen til Joachim Rønneberg.   Statuen Statuen er laget av kunstneren Håkon Anton Fagerås og består av en sokkel i granitt og en helfigur som viser Rønneberg i en positur som entrer et bratt lende. Statuen har en inskripsjon med opplysninger om hva statuen forteller og navn på dem som deltok i to av de mest kjente aksjonene Rønneberg ledet; Tungtvannsaksjonen på Rjukan og operasjon Fieldfare i Tafjordfjella på Sunnmøre.
  Joachim og kunstner Håkon Anton Fagerås. Kunstneren Håkon Anton Fagerås (f. 1975 i Bø) er en norsk skulptør bosatt i Oslo. Han er utdannet ved Statens håndverks- og kunstindustriskole og Kunstakademiet i Oslo. Han arbeider ofte i Italia på et steinhoggerverksted i Petrasanta. Fagerås har deltatt på mange utstillinger og er innkjøpt av private og offentlige institusjoner. Han er en av få unge billedhuggere i norsk samtidskunst og hugger selv sine skulpturer. Håndverket er sentralt i hans kunstnerskap. Motstandshelten Joachim Holmboe Rønneberg er født i Borgund 30. august 1919. Han var norsk Joachim Rønneberg motstandsmann under krigen og flyktet til Storbritannia fra Ålesund med en fiskeskøyte i 1941. Der ble han med i Norwegian Independent Company No.1, senere kalt Kompani Linge. Han var leder for gruppen Gunnerside som sprengte tungtvannsanlegget på Vermork i Rjukan i 1943. Mot slutten av krigen ledet Rønneberg operasjon Fieldfare. Oppdraget var å forberede angrep på tyske forsyningslinjer særlig i Romsdalen med Raumabanen. Etter krigen var han med å rekonstruere Fieldfare-hytta i Veltdalen for å gi et bilde av hvordan motstandsmennene bodde, og var svært aktiv i Ålesund - Sunnmøre Turistforening og Aalesunds Skiklubb. Rønneberg ble ansatt i NRK i 1948 og avsluttet karrièren som redaksjonssjef i 1987.
  31.08.14 22:39
  Slik hedres krigshelten 
  Lørdag 30. august skal en dem som kjempet for Norges frihet under 2. verdenskrig hedres. Prinsesse Astrid fru Ferner avduker statuen av motstandshelten Joachim H. Rønneberg på hans 95-årsdag.Statuen skal stå på Rådhusplassen i Ålesund og selve avdukingen begynner klokka 13.00. Se programmet nederst i artikkelen.  Ungdom fra Heimvernet Ålesund vil stå vakt under arrangementet og fire soldater fra Forsvarets spesialstyrker står æresvakt. Soldatene har med seg Lingekompaniets fane. Statuen Statuen er laget av kunstneren Håkon Anton Fagerås og har en inskripsjon med opplysninger om hva statuen forteller og navnene på dem som deltok i to av de mest kjente aksjonene Rønneberg ledet; Tungtvannsaksjonen på Rjukan og operasjon Fieldfare i Tafjordfjella på Sunnmøre. Håkon Anton Fagerås (f. 1975 i Bø) er utdannet ved Statens håndverks- og kunstindustriskole og Kunstakademiet i Oslo. Fagerås har deltatt på mange utstillinger og er innkjøpt av private og offentlige institusjoner. Han er en av få unge billedhuggere i norsk samtidskunst og hugger selv sine skulpturer. En motstandsmann Joachim Holmboe Rønneberg var norsk motstandsmann under krigen og flyktet til Storbritannia fra Ålesund med en fiskeskøyte. Der ble han med i Norwegian Independent Company No.1, senere kalt Kompani Linge. Han var leder for gruppen Gunnerside som sprengte tungtvannsanlegget på Vermork i Rjukan i 1943. Mot slutten av krigen ledet Rønneberg operasjon Fieldfare. Oppdraget var å forberede angrep på tyske forsyningslinjer særlig i Romsdalen med Raumabanen. Lokalt initiativ Statuen av Rønneberg er et initiativ fra Ålesund Øst Rotary Klubb og Aalesunds Museum. Sparebanken Møre bidrar med inntil 1 million kroner. Olav Arne Fiskerstrand, administrerende direktør i Sparebanken Møre forklarer hvorfor banken finasierer prosjektet. - Dette er en heder til Joachim H. Rønneberg og de han samarbeidet med. Det er også en gave til byen og distriktet, til de som dro ut for å kjempe for folk og fedreland. Som Rønneberg selv understreker er fred og frihet ingen selvfølge. Det er umåtelig viktig å formidle denne historien til kommende generasjoner. Spesialutstilling på museet For å markere dagen, åpner Aalesunds Museum ei severdig spesialutstilling fra 2. verdenskrig med effekter fra blant andre Rønneberg. Her er det bilder, klær og andre gjenstander fra motstandskampen.
  Ålesund havn får lørdag besøk av M/B Heland som inviterer til åpen båt for å vise historien om Englandsfarten. Flykningetrafikken fra norskekysten til allierte havner var større fra Ålesund og distriktet enn fra noen annen enkletsektor på norskekysten. Fiskeskøyta Heland gikk flere turer over Nordsjøen for etterretningsorganisasjonen SOE (Special Operations Executive) og Milorg. Den fraktet også flyktninger fra Norge til allierte havner og ble brukt av operasjonsgruppa Shetlandsgjengen for transport til operasjoner i Norge. Publikumsprogram Avdukingen av statuen av Joachim Rønneberg på Rådhusplassen i Ålesund, lørdag 30. august.
  Kl. 11.00 – 16.00 Englandsfarten: Åpen båt på M/B Heland ved Stornespiren (sør for Rådhuset).
  Kl.11.00 – 16.00: Aalesunds Museums spesialutstilling fra 2. verdenskrig med effekter fra blant andre Joachim H. Rønneberg.
  Kl. 12.30: Aalesunds Ungdomsmusikkorps/ Nørvøy Ungdomskorps og Volsdalen barnekor underholder på Rådhusplassen. Vi ber om at publikum er på plass før klokka 13:00
  Kl.13.00: Prinsesse Astrid fru Ferner ankommer Rådhusplassen.
  • Tale ved ordfører Bjørn Tømmerdal
  • Tale ved statuekomiteens leder Ingebrigt Holst-Dyrnes.
  • Prinsesse Astrid fru Ferner foretar avdukingen.
  Ca. kl.13.45: Prinsesse Astrid fru Ferner forlater Rådhusplassen og kjøres til Fjellstua til lunsj.
  Kl. 16:00: Avreise fra Fjellstua for Prinsesse Astrid fru Ferner. Det offisielle programmet er over.
  29.08.14 15:00
  Lasting...

  Politilogg

  facebook

  Lasting...

  MaxLokal på Facebook:

  Annonse

  Se alle MaxLokalBil Nyheter

  Snart Norgesmester 
  Med seier søndag og 2. plass lørdag er Rune Rødset veldig nær en NM tittel.Før den avsluttende NM runden neste helg leder Rødset fra KNA Nordvest i sin klasse, for biler fra perioden 1971-1976. Rødset i sin Opel Kadett ble toer lørdag, to små tiendeler bak Hans Peter Havdal, NMK Kongsberk, i sin Porsche. Søndag måtte Rødset overraskende nok starte som nummer seks i finalen.  - Startsporet søndag var basert ut fra beste rundetid til hver enkelt sjåfør lørdag. Jeg forstod ikke helt at jeg måtte starte fra sjette startspor, men det gjorde at jeg hadde full tenning. Og fra start av hadde jeg full klaff. Alleredeinn i første sving lå jeg på andreplass, og før første runde var ferdigkjørt hadde jeg tatt ledelsen. Det holdt helt inn til mål etter tolv runder, selv om mitt valg av dekk gjorde at enkelte konkurrenter nærmet seg mot slutten, sier Rune Rødset til Sunnmørsposten. Nå hadde Rødset god kontroll, det var omlag 100 meter ned til Holm Jacob Matheson, NMK Aurskog-Høkand, som er en legende i norsk Motorsport.
  01.09.14 12:06
  Mazda viser helt nye MX-5
  Verdenspremieren blir i BarcelonaEtter 25 år og tre generasjoner er det snart klart for en helt ny generasjon Mazda MX-5. Den 3-4 september blir det verdenspremiere i Japan, USA og Europa. I Europa vil verdenspremieren finne sted i Barcelona. Mazda Motor Europa arrangerer to ulike eventer i Barcelona. Den 3-4 september skjer den store avdukingen av den nye generasjonen av Mazdas ikoniske sportsbil foran et antall av Europas fremste motorjournalister. Den påfølgende lørdagen, 6. september, er viet til spesielt innbudte MX-5 fans og entusiaster. Under parolen ”Long Live the Roadster” vil det bli en ny feiring av den evig unge 25-åringen. Salgssjef ved Rico Bil i Fremmeholen, Bjørn Solnør, forteller at det er mange som har store forventninger til hva som skal skje. - Dette er en stor begivenhet for oss i mazdafamilen. MX-5 får mazdahjertene våre til å slå fortere. MX-5 er en ikonsik bil som også har en tilhengerskare på Sunnmøre. Siden 1989 har MX-5 blitt produsert i nesten 945.000 eksemplarer. Gjennom alle de 25 årene, og tre forskjellige generasjoner, har stikkordene hele tiden vært ren kjøreglede basert på en veldig lett bakhjulsdrevet bil med motoren foran og med en perfekt vektbalanse. -MX-5 er den modellen som aller best illustrerer Mazdas ukonvensjonelle måte å tenke nytt på og vår kjærlighet til bilkjøring, sier Jeff Guyton, President og CEO i Mazda Motor Europe. MX-5 har grepet folks oppmerksomhet gjennom 25 år og med den nye modellen er målet vårt å få dele denne lidenskapen med nye generasjoner førere.
  27.08.14 13:12
  Han kan bli årets bilsportalent
  Marius Nakken fra Ålesund kan bli Norges neste bilsportetjerne. De fem finaledeltagerne i konkurransen ”Bilsporttalentet 2014” er klare. 17. og 18. september skal Ayla Ågren, Sindre Furuseth, Ole Christian Veiby, Marius Nakken og Thomas Bryntesson kjempe om seieren og en premie som har en verdi på nærmere 300 000 kroner Bilsporttalentet er uten tvil den mest prestisjefylte konkurransen for utøvere mellom 16 og 21 år innenfor norsk motorsport.
  Vinneren får en tett oppfølging av Bilsportforbundet, og dessuten både økonomisk bidrag, varer og tjenester til en verdi av rundt 300 000 kroner.  -De fem finalistene i årets konkurranse er plukket ut blant 21 utøvere som er grundig vurdert. Det mangler absolutt ikke på kvalifiserte talenter i den aktuelle aldersgruppe, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund Holm Jacob Matheson.  De fem finaledeltagere er godt kjent i bilsportmiljøet, og felles for dem alle er at de allerede har hevdet seg i forskjellige klasser og grener de har deltatt i. Noen av dem har også internasjonal erfaring. Marius Nakken (20 år) bor i Ålesund og kjører for NAF Motorsport Ålesund. Han er flasket opp med karting, men kjører nå en Chevrolet Camaro i racing-klassen Thundercar. Her har han leverte gode resultater både i Norge og Danmark. Ayla Ågren (21) fra Slemmestad i Buskerud, og KNA Varna, har vist seg som ei jente som virkelig kan hamle opp med gutta i år. Hun kjører formelbil i USA og har vunnet to løp i F1600-mesterskapet i USA. Før Ayla satset på formelbil i USA hevdet hun seg meget bra i karting. Thomas Bryntesson (18 år) bor i Töcksfors i Sverige, men har norsk mor, er norsk statsborger og kjører for NMK Trøgstad. Thomas kjørte i mange år karting, før han nå har tatt steget opp i nasjonal rallycross. Der gjør 18-åringen det også meget bra. Ole Christian Veiby (18 år) er svært så allsidig, og aktiv i flere bilsportsgrener. Kongsvinger-gutten, som kjører for KNA Solør Motorsport, startet karrieren i crosskart. Han kjører også rally, og har kjørt Porsche-cup i baneracing i Sverige. Nå er han for det meste opptatt med rallycross i klassen SuperCar der han kjører det svenske mesterskapet og en del VM-runder. Sindre Furuseth (21 år) fra Råholt i Akershus kjører rally for NMK Gardermoen. Han ligger på en bronseplass i NM i klassen for tohjulsdrevne biler. Sindre, som er broren til fjorårets vinner av konkurransen, Henrik Furuseth, startet karrieren i karting. Omfattende tester I finalekonkurransen på Vålerbanen onsdag 17. og torsdag 18. september skal de fem gjennom flere tester før vinneren kåres.  -De skal kjempe i konkurransekjøring med forskjellige løpsbiler. De skal ha en hard fysisk test som består av både løping og sykling. Dessuten skal de presentere seg for juryen og de skal gjennom en situasjon med TV-intervju. Ut fra det de presterer i de forskjellige testene gjør juryen en helhetsvurdering og kommer frem til vinneren, kan Holm Jacob Matheson fortelle. Hvem som vinner vil bli holdt hemmelig frem til Bilsportforbundets årlige premieutdeling. Norges Bilsportforbund har flere samarbeidspartnere som støtter opp om konkurransen. Disse er Kongsberg Automotive ASA, Bladet BIL/bilnorge.no, NAF Trafikksenter Vålerbanen, motororganisasjonene KNA, NAF, MA, NMK, Team Super Nasjonal, Proffklær, Voldsund Motor, Ruterknekt og TV Media Produksjon AS og Stian Sørlie Motorsport.      
  26.08.14 08:39
  Lasting...
   

      siste blogginnlegg - blogg.no

   

  Nyheter

  Lasting...

  Se alle MaxLokalNyheter

  Matfestivalen så langt - bildegalleri
  Den 30. Matfestivalen i Ålesund er i full gang. Ustillere tilbyr de deiligste retter, her kan du se noen av tilbudene i byen.
  29.08.14 12:31
  Hvem er best i klubben her?
  Juniorspillerne i Ålesund Golfklubb blant landets beste Kommende helg, 30.-31.august arrangeres Klubbmesterskapet 2014. I denne turneringen kjemper medlemmene om den prestisjetunge Klubbmester-tittelen. - I løpet av de siste årene har det blitt svært høy kvalitet på elitespillere, og spesielt på juniorsiden utmerker klubben seg både i nasjonale og internasjonale konkurranser, forteller Anja Solevågseide, daglig leder i Ålesund Golfklubb.   Det er derfor stor spenning knyttet til helgens arrangement som har vært en årlig begivenhet siden 1993. I år konkurrares det i 4 klasser. Senior Herrer og Senior og Dame, og junior gutt og junior jente.  -  Vi har vært dyktige på rekruttering og det å skape gode golfspillere. Flere av juniorene markerer seg i nasjonale og internasjonale turneringer. Neste helg skal 4 spillere fra region midtnorge delta i Suzann "Tutta" Pettersens Skills Challenge i september. 3 av deltakerne kommer fra Ålesund Golfklubb.  Emilie Myklebust Bjørge, Emilie Øverås og Markus Elshaug Wilhelmsen fra Ålesund Golfklubb er 3 av 4 fra midtnorge som skal vær emed i Suzann Skills Challenge Ålesund Golfklubb ble stiftet i 1990 og har i dag ca 1400 medlemmer. Golfanlegget på Solnør Gaard, inneholder den eneste 18-hulls golfbanen mellom Bergen og Trondheim.
  29.08.14 10:03
  Norwegian fortsetter til Gran Canaria 
  Norwegian har bestemt seg for å satse videre på en direkte flyrute fra Ålesund lufthavn, Vigra til Gran Canaria. Ruta har gått de to siste vintrene, men sist vinter var belegget så dårlig at Norwegian vurderte å legge ned dette tilbudet. Nå har flyselskapet imidlertid valgt å satse på en ny vintersesong. Det er viktig at befolkningen i regionen benytter seg av denne ruta dersom dette tilbudet skal kunne videreføres i de kommende vintersesongene sier Informasjonssjef i Norwegian Lasse Sandaker-Nielsen. Det vil være avganger hver mandag i perioden 27. oktober 2014 til og med 23. mars 2015. Prisene starter på kr 699 hver vei.
  29.08.14 10:01
  Ungjazzmarkering i år også
  Markering som er tro mot konseptetUngjazzmarkeringen er det Jazzsirkelen som står for. - Ungjazz har ikke lenger festivalpreget det en gang hadde, men vi er tro mot konseptet som Gunnar Mjaaland i sin tid sto for, sier Kjell A. Standal i Jazzsirkelen til Sunnmørsposten.  Med det mener han at Ungjazz fortsatt viser fram unge, dyktige, musikere som man tror vil markere seg i årene fremover. - De tre konsertene vi presenterer under Ungjazzmarkeringen i år faller i aller høyeste grad inn under denne kategorien, sier Standal til avisa. Fredag 26. september er startskuddet for markeringen, som også i år er lagt til Teaterfabrikken. - Først ut er Quiet Songs med Natalie Sandtorv fra Ålesund i spissen på vokal. Dett er et spennende musikalsk prosjekt, der et av instrumentene er trøorgel, forteller Standal. Samme kveld spiller også Monkey Plot. - Også her er en ålesunder i spissen, Christian Skår Winther på gitar. Han er kjent for å utfordre musikksjangrer fra improvisasjon til rock og tango, gjerne influert av folkemusikk. Ungjazz fortsetter lørdagen med konsert med Dag Philip Roaldsnes fra Valderøy på piano og Kristoffer Eikrem fra Molde på trompet.  - Solide musikere som allerede har greid å markere seg, sier Standal til avisa.
  28.08.14 20:00
  Daniel Arnefjord selger huset 
  AaFKs midstopper Daniel Arnefjord bor alene i Ålesund nå, kona og barna flyttet for en tid siden tilbake til Sverige.Nå har Arnefjord lagt sitt hus i Ålesund ut for salg. I følge ham selv så betyr ikke det nødvendigvis at han flytter hjem til Sverige neste sesong. - Nei, det er fortsatt en mulighet for at jeg blir, og da bor i en leilighet neste år. Men kontrakten min går ut ved årsskiftet, og det er ingen dramatikk i at jeg skal selge huset mitt. Jeg må også finne ut om jeg skal fortsette med fotball etter årets sesong, sier Daniel til Sunnmørsposten. Henrik Hoff opplyser at klubben foreløpig ikke har pratet med Arnefjord om kontraktsforlengelse.  - Saken ligger foreløpig på is. Nå har han og de andre nok å konsentrere seg om poengfangst for oss, sier Hoff til avisa.
  28.08.14 18:00

  Se alle tilbud >>

  Stort utvalg fra kjente leverandører !!
    Hvem er JobbPartner: JobbPartner er en kjede av butikker i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal som er heleid av NorTekstil AS. Per dags dato teller vi fire butikker, som alle omsetter arbeidsklær, vernesko/utstyr, profilklær og fritidsklær. Vi her i Ålesund er en butikk med fokus på arbeidsklær og verne- tøy/-utstyr til alle bransjer. Vi holder til i Daaeskogen Næringspark på Moa i Ålesund. Her har vi en butikk over to etasjer på 500m2 hvor hele andre etasje er satt av til arbeidstøy og noe verneutstyr fra en rekke ledende produsenter som Helly Hansen Workwear, Snickers, Bulldog Workwear, Djupvik, FristadsKansas, Kentaur m.fl. Vi forsøker til en hver tid og ha de mest aktuelle kolleksjonene på lager for rask levering. Hva gjør JobbPartner: JobbPartner er en aktør som spesialiserer seg på arbeids og profilklær til bedrifter. Vårt hovedmarked er Ålesund og omegn, men vi tar også gjerne turen rundt på Sunnmøre og i Romsdal. Vi samarbeider også med Nor Tekstils avdeling i Trondheim, som gjør at vi opererer i Møre og Romsdal og Trøndelag. Vi tar gjerne bedriftsbesøk slik at vi får en forståelse for behovet deres, men ser gjerne og å få besøk i butikken slik at du ser hvilke muligheter dere har. Din profilering hos oss: Våre kunder er vår sjef. Vi profilerer så å si alt tøy med din logo og med ditt budskap. Dette gjøres enten med transfertrykk eller med brodering. Her er det meste mulig, og du vil få mulighet til og påvirke resultet selv. Vi oppbevarer bedriftens logo hos oss slik av vi enklest mulig kan profilere ønskede klær når du handler.  Våre største merkevarer 
  10.03.14 10:31
  Billig byggvarehandel
  Coop Obs! Bygg er Norges mest fremgangsrike byggevarekjede for "Gjør det selv" markedet. Vi henvender oss primært til kunder som kan litt og som er ute etter god kvalitet til markedets laveste pris.      
  26.01.14 19:04
  Vi har store mengder soldet jord
  Vi leverer soldet jord sortert maskinelt i vårt sorteringsverk. Fritt for kvist og røtter. Alle store steiner er sortert bort. Klar til såing.  Standard lastebillass på ca 10m3 levert på plass i Ålesund og Sula kun kr 2950,- ink mva.  Vi har også usortert jord som kan brukes til å fylle opp større områder.
  Dette kan leveres for kr 1700,- pr lass ink mva. Vi kjører også ut pukk og grus i forskjellige fraksjoner. Ta kontakt for pris og tilbud. Vi du ikke vente på at gresset skal gro? Vi leverer også ferdig plen. Ta kontakt for pristilbud. Blindheim Maskin & Transport AS ble etablert i 1997 og startet opp med 1 gravemaskin. Firmaet har siden vokst i størrelse både når det gjelder ansatte og maskiner. I dag er Blindheim Maskin & Transport en stor maskinentreprenør på Sunnmøre, og hadde en omsetning på 50,5 milllioner i 2013. Daglig leder Jan Aage Blindheim er tredje generasjon som driver i denne bransjen. Firmaet har i dag 22 ansatte. Vi utfører arbeid for firma og private. Vi skal levere tjenester av høy kvalitet til riktig pris. Vi har ikke som målsetning å være den billigste i markedet, men våre priser skal være konkurransedyktige. Vi skal derimot levere varer og tjenester som er av så høy kvalitet at vi blir anbefalt til andre. Våre ansatte skal yte sitt beste, arbeide profesjonelt og effektiv, selv om vi jobber «på timen» Vi tar derfor ofte på oss jobber «på timen» Dette anser vi som en meget god avtale for både oppdragsgiver og oss selv. Da avtaler vi timepris eller kvadrat/kubikk pris på forhånd og så blir det oppgjør etter faktiske mengder.  Vi får betalt kun for det vi faktisk har utført og det samme gjelder oppdragsgiver som kun betaler for det som er gjort og nøyaktige mengder med masser. Imotsatt fall er det anbud på fast totalpris. Dette kan vi også utføre på forespørsel, men da ønsker vi gode beregninger på forhånd.  
  26.01.14 19:03
  Din naturlige bobilforhandler
  Løviknes Caravan holder til i Vestnes sentrum.Vi har innendørs utstilling av bobiler,og rekvisita butikk. Vi er 8 ansatte,med lang erfaring fra bransjen, Vi forhandler de kjente merkene Concorde-Challenger-Mobilvetta-Mclouis-Elnagh. Her kan du se bilene vi har til salgs Våre 4 mekanikere har lang erfaring og gode kunskaper- med kurs innen Parabol anlegg,Webasto varme-Truma varme og Alde varme. Det meste av service og reprasjoner kan også utføres på vårt bilverstedverksted i underetasjen.
  26.01.14 19:02
  Velkommen innom og møt en ildsjel!
  PD Stafseth har holdt på i mer enn 140 år og er i dag en ledende leverandør innen peiser, ovner og stålpiper. Vi rehabiliterer også gamle piper. Stikk gjerne innom oss, så får du se vårt store utvalg av anerkjente modeller og merker.  Vi har 2 faste montører og henvender oss både til privat- og proffmarkedet. Vi fører hage- og parkprodukter fra Honda.  
  26.01.14 19:02
  Kampanjedager hos Norema 
  Tid er dyrebart, og vi vet at barn, familie, venner og jobb kommer langt foran kjøkkenbestilling i hverdagen. Vi har derfor gjort vårt ytterste for at veien frem til ditt drømmekjøkken er mest mulig inspirerende og effektiv: 1. DRØM
  Bli inspirert og finn ditt drømmekjøkken på Norema.no, i butikkene våre eller i katalogen vår. 2. VELG
  Finn din stilretning, med produkter og tilbehør - vi hjelper deg hele veien frem.

  3. BESTILL
  ...ditt drømmekjøkken. Du velger om vi også skal montere det for deg.

  4. BRUK
  Nå er ditt funksjonelle drømmekjøkken klart til bruk! Visste du at...   Skapene våre leveres ferdig montert? - På den måten blir jobben mye enklere hvis du ønsker å montere selv, samtidig som kjøkkenets levetid forlenges. Vi gjerne kommer hjem til deg? -Vi gir veiledning, tips og råd, så kjøkkenet ditt blir funksjonelt og presis tilpasset din bolig. Noremas skuffer tåler mer enn de fleste? - Vi har laget skuffene våre mer hardføre enn mange av våre konkurrenter, så de er klare for røff behandling og lengst mulig levetid. La oss gjøre jobben - kom hjem til ferdig montert drømmekjøkken!        
  26.01.14 19:01
  VERDIFULL KOMPETANSE & RIKTIGE PRISER
  Vi tilbyr alt innen renhold, bedriftskantiner og eiendomsservice til konkurransedyktige priser.
  Vi tilbyr renholds- og eiendomsservice med vekt på kvalitet og miljø. Vi har lang erfaring innen disse fagene, og tilbyr vår 100% garanti på alle våre tjenester.  NOEN AV VÅRE TJENESTER: - Daglig og periodisk renhold - Nedvask, flyttevask - Hjemrenhold, hyttevask - Oppskuring, polishbehandling - Drift av bedriftskantiner - Trappevask, vinduspuss - Rengjøring av søppeldunker - Hagerydding, snømåking  Her er noen av våre prosjekter
  26.01.14 18:59
  Sikre hjemmet ditt mot innbrudd
  Sikkerhet 24 holder til i Ålesund og er en total leverandør innen sikkerhet. Våre samarbeidspartnere har solid erfaring innen sikkerhet og leverer kvalitetsprodukt. Siden vi startet i 2004 har vi etablert oss som et firma som har flere store kunder og mange små. Vi har satt oss som mål å bli størst innen sikkerhet, så om du trenger å sikre din bolig eller din bedrift så ta kontakt.
  Franchiseavtalen med Securitas Direct gir oss rett og ansvar for alt salg, installasjoner og service på Securitas Direct installasjoner i Møre og Romsdal/Sogn og Fjordane. I tillegg utøver Sikkerhet 24 salg og montasje/service innen videoovervåkning, rene brannvarslingssystem og øvrig sikkerhetsutstyr. Ring oss for gratis befaring - 92 02 77 77 VI KAN TILBY: Boligalarm
  Næringsalarm
  ITV-videoovervåkning Verisure er det nye navnet på Securitas Direct boligalarm. Verisure er tidligere Securitas Directs. Hvert trettiende sekund monteres det et Verisure-system et sted i verden. Faktum er at vår boligalarm er den mest monterte i Norge. Med vår fremtidssikre plattform og spennende, profesjonelle servicesamarbeid, kan vi tilby våre kunder et unikt utvalg produkter og tjenester innen boligalarm og det tilkoblede smarte hjemmet  
  26.01.14 18:59
  Opplevelsen starter på Vigra
  Fra Ålesund Lufthavn Vigra går det internasjonale direkte rutefly til København, London, Las Palmas, Riga, Amsterdam, Gdansk, Vilnius og Alicante. Innenlands til Oslo, Bergen og Trondheim.   Sommerens charterdestinasjoner er Bulgaria, Kreta, Kroatia, Mallorca, Antalya, Bodrum/Marmaris og Rhodos.    Disse charterselskapene opererer fra Vigra sommeren 2014: Apollo - Bulgaria - Kreta - Kroatia - Mallorca - Rhodos
  Detur - Tyrkia Antalya Bodrum/Marmaris Nazar - Tyrkia Antalya Startour - Tyrkia Antalya Tyrkiareiser - Tyrkia Antalya Ving - Tyrkia Antalya   Er du sent ute med feriebestillingen prøv www.restplass.no  www.solfaktor.no eller finn de billigste flyavgangene på www.flybilligst.com  
  26.01.14 18:58
  GARDEROBE MANNEN
  GARDEROBE-MANNEN har et spesielt tilbud til alle som leser Maxlokal.no Kom innom butikken og fortell at du har sett dette tilbudet på Maxlokal.no og du vil få en ekstra rabatt på alle ordinære varer.
  26.01.14 18:57
  Nyåpningssalg hos Modena
                                                                                                                                                                                                                                                             
  26.01.14 18:56
   
  26.01.14 18:44
  Få inspirasjon - se våre bilder på Instagram
   
  26.01.14 18:41
  Gir deg den komplette bilopplevelsen
  Lange tradisjoner Per Aaland Automobilforretning ble etablert i 1947. Vi er således en av de eldste bilforretningene i regionen. På tross av vår "høye" alder ønsker vi å fremstå som en moderne bilforretning hvor våre kunder skal føle seg velkommen og å få topp service. Vi er pr. i dag 23 godt kvalifiserte medarbeidere som gjør vårt ytterst for at våre kunder skal være fornøyd. Høye krav En bil- opplevelse som ikke bare har med din daglige bruk av bilen å gjøre, men med hele opplevelsen av det å kjøpe, eie, bruke og vedlikeholde bilen. Vårt mål er at du, den dagen du igjen skal kjøpe deg ny bil, skal ha lyst til å kjøpe den hos oss. Dette setter høye krav til oss - krav vi setter vår ære i å innfri. Citroën og Honda Vi forhandler i dag bilmerkene Citroën og Honda. Dette er riktignok ikke de største merkene i Norge, men to merker som på en positiv måte skiller seg ut fra de fleste andre biler på markedet. Dette er biler som eierne ofte får et avhengighetsforhold til og som de kjøper igjen og igjen.   Se våre bruktbiler her    
  06.01.14 14:32

  Nyheter

  Lasting...

     Twitter aaleund

    Ledige stillinger

   

  Annonse

  Annonse

  Annonse

  Nyheter

  Lasting...

   Instagram

  Lasting...

  Se alle MaxLokalEiendom Nyheter

  Kan bli dyrt å bygge billig 
  Selvbyggere og ufaglærte håndverkere bør holdes langt unna når badet skal pusses opp, advarer fagfolk. Nye regler kan gjøre billigløsninger enda mer risikable.– For å spare penger kan folk gjerne legge ned egeninnsats i å rive gamle fliser og plater. Men når det nye badet skal bygges opp, bør de la fagfolk gjøre jobben alene, sier Håvard Hildrum, daglig leder i Varme & Bad Midt-Norge VVS. Advarer mot dyre tabber Rørleggerkjeden advarer også mot å engasjere håndverkere som ikke er kvalifisert for våtromsarbeid, eller benytter løsninger og metoder som avviker fra norske bransjenormer. – Vi forstår jo at det er fristende å hyre inn arbeidskraft til lavpris, men når dokumentasjonen på jobben ikke er i orden og skader oppstår i ettertid, kan det som var billig vise seg svært kostbart, sier Hildrum. Det er ikke forbudt å pusse opp badet på egen hånd, eller kjøpe tjenester fra andre enn de som har dokumentert kunnskap. Men prisen for feil utførelse kan bli høy og vil ofte falle på boligeier selv. Varme & Bad ser jevnlig eksempler på at folk får trøbbel på grunn av skader i ettertid.
  – Noen ganger må jobben gjøres om igjen. Skadene vil i mange tilfeller ikke dekkes av forsikringen. Selv om de dekkes i utgangspunktet, kan byggefeil føre til avkortning i erstatningssummen. Regresskrav overfor utførende håndverker kan også vise seg vanskelig å nå fram med.
  Ser ofte feil Unngå tabber med riktig håndverker I Norge registreres det rundt 80 000 vannskader årlig. Mange av dem skyldes dårlig utført arbeid eller at materialene som benyttes ikke holder mål. – Dessverre ser vi ofte eksempler på grove feil. En gjenganger er manglende fall mot sluket, slik at vannet renner feil vei og forårsaker fuktskader, sier rørleggermester Vidar Wold i VW Consult AS.
  Han holder kurs i våtromsarbeid for håndverkere, ingeniører og takstmenn. Kursene skjer i regi av Fagrådet for våtrom, og leder fram til sertifisering etter bransjens våtromsnorm. – Feil ved membranlaget som skal sikre at det er tett mellom sluket, rørene og gulvet er også en klassiker. Både godt håndverk og riktige materialer er avgjørende for å unngå dette.
  Det er ikke lovpålagt å følge våtromsnormen, som gir retningslinjer for arbeid på bad. Men ifølge Wold gir det forbrukeren den beste garantien mot ubehagelige overraskelser i ettertid. Nedsatt verdi  Fra årsskiftet blir en utvidet boligsalgsrapport obligatorisk ved omsetning av mange typer boliger her i landet. Rapporten erstatter de enklere taksttypene og lanseres som resultat av et samarbeid mellom eiendomsmeglerne og takstbransjen. – Hensikten med den utvidede rapporten er å gjøre bolighandelen tryggere for begge parter. Takstmannens undersøkelser blir grundigere, og kravene til dokumentasjon av utført håndverksarbeid blir skjerpet, sier Claus Norsted, styremedlem i Norges Takseringsforbund (NTF). Han har deltatt i komitéarbeidet som har ledet frem til den nye boligsalgsrapporten og den tilhørende standarden NS3600.
  – Hvis dokumentasjonen på utført baderomsarbeid ikke er i orden, vil det automatisk medføre en dårligere tilstandsgrad. Dette vil som regel også bety fratrekk i verdivurderingen, sier Norsted.
  29.08.14 11:34
  Byggmann valgte Optimera
  Boligkjeden Byggmann og byggevaredistributøren Optimera har innledet et strategisk samarbeid om byggevare og logistikk.Avtalen berører 106 medlemsbedrifter i Byggmann-kjeden og årlig produksjon av ca. 1000 boliger. Medlemmene i Byggmanns kjedekonsept har samtidig valgt Optimeras kjedekonsept Byggi til forhandler av Byggmanns boligkonsept. Med daglig leder og gründer Roger Blindheim som sentral drivkraft har Byggmann i løpet av 25 år vokst til å bli en av landets største boligkjeder. Frittstående byggefirmaer representerer Byggmann-kjeden over hele landet. Flere av kjedemedlemmene driver i tillegg industriproduksjon hvor byggevarer er en innsatsfaktor. En rekke av med­lemmene har også drevet byggevareutsalg i Byggxtra-kjeden som Byggmann nå avvikler. Byggmann Gruppen AS betjener kjeden fra sitt hovedkontor i Vigra Næringspark ved Ålesund med 3000 kvadratmeter boligfabrikk vegg i vegg. Hvert år produserer boligfabrikken omlag 300 boliger og kjeden totalt ca. 1000 i tillegg til et stort antall garasjer og hytter. Byggmann Gruppen og medlemsbedriftene omsetter for ca. 2,1 milliarder kroner i året.   Strategisk beslutning – For å styrke Byggmann ytterligere som ledende boligkjede, har vi tatt en strategisk beslutning om å konsentrere virksomheten inn mot våre kjerneområder. På bakgrunn av dette har vi valgt Optimera som partner på byggevarer inkludert logistikk både ut til våre medlemmer og anlegget på Vigra. Optimera ble valgt både grunnlag av sitt vare- og tjenestespekter samt mulighetene for videreføring av Byggxtra i Byggi, kommenterer daglig leder Roger Blindheim i Byggmann i en pressemelding som er sendt ut i fellesskap. Proff-fokus Kjedekonseptet Byggi drives av Optimera Handel. Medlemmene i Byggi kan som en følge av avtalen nå bli forhandlere av boligkonseptet til Byggmann. Optimera har bygget seg opp som Norges største byggevareselskap blant annet ved å fokusere på proffmarkedets behov med sortiment, supplerende tjenester og logistikk. Byggmann-medlemmene kan nå motta byggevarer fra Optimeras ni regionlagre distribuert direkte ut til byggeplasser og industrianlegg. – Når en aktør som Byggmann velger oss som samarbeidspartner, opplever vi dette som en bekreftelse på at vår posisjonering inn mot husmarkedet har vært vellykket. Vi har også gjort en betydelig satsing ved å etablere Byggi som kjedekonsept for frittstående forhandlere. Det er en fin anerkjennelse at Byggmann nå anbefaler Byggxtra-medlemmer å bli en del av Byggi eller et av våre øvrige handelskonsepter, sier adm. direktør Asbjørn Vennebo i Optimera. til Bygg.no.
  27.08.14 15:05
  Samarbeider om "Fri Sikt"
  Eiendomsmeglere er kanskje ikke kjent for å sammarbeide, men nå prøver Notar og Eiendomsmegler 1 i Ålesund noe nytt.De er egentlig harbarka konkurrenter, men nå skal de stå for salget av Ulsmos nærmere 160 nye leiligheter på Volsdalsberga. - For oss er det alltid viktig å tenke nytt, og stadig strekke oss litt lenger. Vi synes derfor det er vel verdt forsøket å bruke to konkurrerende eiendomsmeglere til å stå for salget av det nye prosjektet på Volsdalsberga, sier administrerende direktør Ingerid Ulstein i Ulsmo til Sunnmørsposten. Hun mener det er naturlig for Ulsmo å bruke to konkurrerende foretak til salget. - Vi jobber også innenfor finans, og der er det ikke uvanlig å benytte seg av flere meglere ved ulike anledninger. At to eiendomsmeglere samarbeider på samme prosjekt har også skjedd andre steder i landet. Det vi har gjort er å se på de erfaringene som er høstet der, og så har vi sett på hva som skal til for at vi skal kunne lykkes og hvordan vi kan bruke meglerapparatet for å skaffe nye muligheter for oss, sier Ulstein til avisa Notar og Eiendomsmegler 1 ser fram til å jobbe på en litt annen måte enn de ar vant til. Samarbeidet omfatter koordinert og lik markedsføring og tett dialog. I tillegg skal salgsprovisjonen deles likt. - For det første er dette et svært spennende prosjekt. Jeg vil nesten påstå at det er ett av de råeste og best beliggende prosjektene vi har hatt i Ålesund, og kanskje på Sunnmøre som helhet. Videre blir det spennende å skulle samarbeide med Eiendomsmegler 1, der begge aktørene faktisk må hente ut det beste i både seg selv og samarbeidet for å levere for kunden, sier Bjørnar Hoel i Notar til Sunnmørsposten. Bjørnar Hoel får støtte av sin kollega Espen Johansen i Eiendomsmegler 1. - Vi gleder oss til å komme i gang med arbeidet, spesielt ettersom det er en helt ny måte å jobbe på, sier han til avisa. Navnet på prosjektet er «Fri sikt» - De cirka 160 leilighetene, vil ligge veldig sentralt til på Volsdalsberga, med utsikt over Borgundfjorden og Sunnmørsalpene, sier Ulstein til avisa. Det blir forskjellige størrelser på leilighetene. - Det gir muligheter for alle kjøpsgrupper, fra førstegangsetablerere til dem som ønsker eksklusive toppleiligheter. Leilighetene vil ha fra ett til fire soverom, og fellesnevnerne er moderne, funksjonelle og spennende løsninger. Utearealet vil bli oppbygd, med grøntområder, promenader og løsninger som er tilpasset beliggenheten ved sjøen, mener Ulstein. Ulsmo har tidligere bygd 74 leiligheter i det som heter Øvre Volsdalsberga, på den gamle tomta til Sunnmøre og Romsdal billag. Det nye prosjektet blir dermed over dobbelt så stort.
  26.08.14 10:44

  Annonse

  Lasting...
   

  Annonse

  Nyheter

  Lasting...

   Kjøp og salg i Møre og Romsdal

  Lasting...

  Annonse

  Lasting...

  Annonse

  Annonse

  Annonse

  Annonse

  Lasting...

  Nyheter

  Lasting...

  Kulturkalender

  Lasting...

  Annonse

  Annonse

  Annonse

   MaxLokal Annonser

  Lasting...

  Kommunenytt

  Ålesund

  Giske

  Heider til MTR Atlantic Viking
  Ordførar Knut Støbakk vitja fiskebåtreiar Rolf Kjell Giske i reiarlaget Giske Havfiske då nybåten deira låg innetil service. Ordføraren nytta høvet til å overrekke reiaren eit bilete frå kommunen som gåve til den nye trålaren med kjenneteikn M- 66G. Atlantic Viking har allereie vore på fleire turar i sommar, bl.a. til Grønland etter blåkveite: Båten og turane er omtalt på deira eigne heimesider http://www.123hjemmeside.no/AtlanticViking/
  15.08.14 16:43
  Spelemidlar - søknadsfrist 15. oktober
  Idrettslag, velforeiningar og andre godkjente lag og organisasjonar kan søkje spelemidlar til å bygge / etablere og rehabilitere ordinære anlegg og områder for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet, samt for nærmiljøanlegg. Retningslinjerer fastsett av Kulturdepartementet. Dette kan t.d. vere istandsetjing eller etablering av ein tursti, ein badeplass, ei fotball- / treningsbane, ballbinge, aktivitetsområde i bustadfelt (nærmiljøanlegg) m.m. De finn meir informasjon om ordninga på idrettsanlegg.no Søknad om spelemidlar inkl. førehandsgodkjente planar må sendast kommunen seinast 15. oktober 2014. Eige digitalt søknadsskjema må nyttast. Fylkeskommunen og idrettskretsen i Møre og Romsdal inviterer til informasjonsmøte om ordninga på kveldstid for frivillige. Invitasjonen finn de i vedlegget Møterunden 2014. Ein oppmodar dykk som vurderer å søkje spelemidlar,til å delta der då det blir gitt mykje god informasjon og de får høve å stille spørsmål. Spørsmål om ordninga kan rettast til leiar av eining for miljø og kultur, Frode Elias Synnes. Tlf 70 18 81 14 / frsy@giske.kommune.no
  05.08.14 15:45
  Senkt terrorberedskap
  Politiet har no senkt terrorberedskapen som vart varsla sist veke. Meir informasjon ligg ute på www.politiet.no, www.kriseinfo.no, og som eiga melding frå politiet på https://www.politi.no/sunnmore/nyhet_14054.xhtml
  01.08.14 16:45

  Skodje

  Sula

  Haram

  Eldredagen 2014
  Laurdag den 20. september vert Eldredagen 2014 arrangert på Fjørtofta.For tilreisande frå fastlandet går det ferje fra Brattvåg kl 10.40, med ankomst Fjørtoft kl 11.35. Retur til Brattvåg kl 16.45.Om ein vil reise frå Hamnsund / Nordøyane kan ein nytte hurtigbåtruta som går frå Ålesund kl 10.30 (sjå hurtigbåtrute her)Ankomst Fjørtoft er då 11.45, retur er avtalt til kl 16.25.Det er ordna med busstransport frå ferjekaia på Fjørtoft til Samfunnshuset Varden, så bilane kan stå att på fastlandet.Program for dagen:• Guida busstur rundt øya• Orgelkonsert i Fjørtoft kyrkje v/ Michael Wagner• Middag på Samfunnshuset Varden• Underhaldning med m.a. «Musikalske perler»• Kaffi og kaker• Framsyning av lysbiletePåmelding til Servicetorget, Haram kommune: Tlf 70 20 75 00Pris: kr 200,- per personVelkomen til ein kjekk dag på Fjørtofta!
  20.08.14 13:03
  LEDIG TOMT I BYGGJEFELT VATNEEIDET II
  Gnr 94 bnr 75 er ledig for ny påtinging.Pris på tomta er kr 40.000,- I tillegg kjem diverse gebyr og andre omkostningar på kr 16.558,- (Pris pr 13.08.2014).Søknad om tomt må vere skriftleg og frist for påtinging er 1.september 2014. Haram kommune har og fleire ledige tomter.Desse ligg på heimesida til kommunen under Ledige tomter i venstre meny. Her finn du link til søknadsskjema og reglar for tildeling av tomt.For meir informasjon og/eller innsending av søknad:Haram kommune, Storgata 19, 6270 Brattvåg eller postmottak@haram.kommune.no. Telefon 70 20 75 00.
  18.08.14 11:49
  Spelemidlar - Tilskot til anlegg for idrett og fysisk aktivitet 2015
  Kulturdepartementet deler kvart år ut stønad av spelemidlane til bygging av anlegg for idrett og friluftsliv. Kommunar, idrettslag, andelslag eller andre kan søkje om midlar til bygg og anlegg. Søknadsskjema, retningslinjer mv. finn ein på www.idrettsanlegg.no. Søknadane skal sendast elektronisk. Kommunen sin frist for søknad vert satt til 15.10.2014.
  15.07.14 16:43

  Sykkylven

  Webcam

  Alesund havn
  Alesund 360 grader
  Sykkylven
  Orskogfjellet
  Ålesund Fjellstua Live
  Alesund live

  Annonse

  Kino i Alesund

  TV-guide Til hele TV-guiden >   

  Lasting...

  Har du spørsmål om denne tjenesten, kontakt oss
  Daglig leder: Frank Sekkeseter Ansvarlig redaktør: Per Arne Sandøy
  Tlf MaxLokal.no: 966 44 966
  MaxLokal.no har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.