Meny
 
 
 
 
Tips oss
 
 
 
 
 
 
 
Med fire fullt utstyrte servicebiler og eget verksted, betjener vi store og små bedrifter i hele distriktet
Energisentrum AS er en importør og kuldeentreprenør med spesialkompetanse på varmepumper og aircondition.  

Vi har i mer enn 16 år representert Waterkotte fra Tyskland og Riello fra Italia. Gjennom disse kvalitetsproduktene kan vi tilby et meget stort og bredt utvalg av de fleste typer varmepumper og aircondition for både boligformål og næringsbygg.

Vi har også et bredt utvalg av isvannsmaskiner for prosesskjøling og indirekte luftkondisjonering.

Vår kuldeavdeling utfører service og nyinstallasjoner på de fleste kjøle- og fryseanlegg, varmepumper og aircondition - også aircondition for bil.

Moderne kuldeentrepenør med unik kompetanse

Lokalt i Møre og Romsdal pluss deler av nabofylkene utfører vi service, vedlikehold og nyinstallasjoner på det meste innen varmepumper, kjøl og frys.

Vi har service på matvarebutikker i de fleste kjeder, hoteller, restauranter, kiosker, bensinstasjoner – kort sagt over alt hvor der finnes en kuldeteknisk innretning av noe slag.

Vi leverer også en god del Air condition til kontorer og butikker samt dataromskjøling, både direkte eller i samarbeid med flere kjente ventilasjons- og inneklima firma i distriktet og i resten av landet.

Prosjektering, insallasjon og service

Energisentrum AS har mange års erfaring i prosjektering, installasjon og service av alle typer varmepumper, aircondition og kjøle- og fryseanlegg. Ekstra hyggelig er det når kunder som vi installerte utstyr hos for mer enn 30 år siden kommer, tilbake til oss for å oppgradere eller fornye anlegg og maskiner.

Med vår erfaring får du som kunde trygghet for at du får et anlegg som er tilpasset ditt behov og som vil vare i mange år. Og at vi har både reservedeler, verktøy og det som skal til for å utføre fullverdig service når du har behov for det

energisentrum_stor_logo.jpg

ENERGISENTRUM AS
Postboks 107
6263 SKODJE

Telefon:  70 27 41 41
Åpningstider:  08:00 - 16:00 (lørdag stengt)

 

Kontaktinformasjon firma

Epost adresse: mailbox@energisentrum.no
Daglig leder Eddie Kalvatn
Administrasjon Gyri Beathe Tubbene
 
Eddie Kalvtn - daglig leder og kjølemaskinist
Andreas Bramsnes - Lærling kuldemontør
Gyri Tubbene -- kontor