Meny
 
 
 
 
Tips oss
 
 
 
 
 
 
 
Vår visjon

Maxlokal har en visjon om å etablere et sunnmørsk univers på nett. Vi skal informere, underholde og engasjere gjennom å være et aktuelt og nyskapende nettsted med positiv underholdning som inspirerer.

Ambisjon

Vår ambisjon for de kommende årene er å bli en viktig aktør hvor sunnmøringer orienterer seg i det sunnmørske universet gjennom Maxlokal.no og Maxlokal.tv. Samtidig ønsker vi å tilby gi et avbrekk fra en stressende hverdag uten å virke fordummende.

En tydelig merkevare

Maxlokal vil være en sterk og tydelig merkevare. Dermed vet både seere og annonsører hva de får, og hva de kan vente seg av oss. Vi tror nemlig en verdibasert profil, med et tydelig merkevareløfte, kan ha en oppdragende effekt både på oss selv og våre omgivelser.

Vi oppfordrer deg som leser om å bruke oss og hjelpe oss: Send inn bilder, videoer og tekster som du vil dele med andre brukere av Maxlokal. Alt som kan være med på å framsnakke området vårt eller vise frem opplevelser du har hatt på reiser og lignende.

Regelverk

Maxlokal drives i tråd med reglene satt av Medietilsynet, Redaktørplakaten, Vær varsom-plakaten, Tekstreklameplakaten og andre særregler for medie- og fjernsynsvirksomhet i Norge.