Meny
 
 
 
 
Tips oss
 
 
 
 
 
 
 
jobbpartner_gt.jpg

Stort utvalg fra kjente leverandører !!

 

Hvem er JobbPartner:

JobbPartner er en kjede av butikker i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal som er heleid av NorTekstil AS. Per dags dato teller vi fire butikker, som alle omsetter arbeidsklær, vernesko/utstyr, profilklær og fritidsklær. Vi her i Ålesund er en butikk med fokus på arbeidsklær og verne- tøy/-utstyr til alle bransjer.

Vi holder til i Daaeskogen Næringspark på Moa i Ålesund. Her har vi en butikk over to etasjer på 500m2 hvor hele andre etasje er satt av til arbeidstøy og noe verneutstyr fra en rekke ledende produsenter som Helly Hansen Workwear, Snickers, Bulldog Workwear, Djupvik, FristadsKansas, Kentaur m.fl.

Vi forsøker til en hver tid og ha de mest aktuelle kolleksjonene på lager for rask levering.

Hva gjør JobbPartner:

JobbPartner er en aktør som spesialiserer seg på arbeids og profilklær til bedrifter. Vårt hovedmarked er Ålesund og omegn, men vi tar også gjerne turen rundt på Sunnmøre og i Romsdal.

Vi samarbeider også med Nor Tekstils avdeling i Trondheim, som gjør at vi opererer i Møre og Romsdal og Trøndelag.

Vi tar gjerne bedriftsbesøk slik at vi får en forståelse for behovet deres, men ser gjerne og å få besøk i butikken slik at du ser hvilke muligheter dere har.

Din profilering hos oss:

Våre kunder er vår sjef. Vi profilerer så å si alt tøy med din logo og med ditt budskap. Dette gjøres enten med transfertrykk eller med brodering.

Her er det meste mulig, og du vil få mulighet til og påvirke resultet selv. Vi oppbevarer bedriftens logo hos oss slik av vi enklest mulig kan profilere ønskede klær når du handler. 

Våre største merkevarer 

nortekstil_logo.jpg

Langelandsveien 12, 6010 Ålesund
(vis a vis Burger King og Brages Bilforretning)
Tel: 916 55 945

 Åpningstider:

Mandag - fredag  08:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 15:00

 

Daglig leder: Christian H Haugsbø
Mob: 947 82 898
E-post: christian.haugsbo@nortekstil.no

  

Vis større kart

MaxLokal Gode Tilbud
Se flere tilbud pa MaxLokal