Meny
 
 
 
 
Tips oss
 
 
 
 
 
 
 
Annonse
Annonse
Annonse
sbm-aafk.jpg

Kan AaFK hente poeng i Stavanger?

AaFK møter tabelljumbo Viking på fotballens festdag. Men blir alle poengene værende i Stavanger?

VG tror det er størst muligheter for at poengene blir værende igjen i Stavanger, selv etter kun ett poeng på tre kamper etter 3-0 seieren mot Odd og et tungt 4-0 tap i sogndal sist helg.

- Nå møter de et Aalesund-lag som er vanskelig å lese: De startet sesongen forferdelig med to tap, fulgte opp med 3-2-0 på de fem neste kampene, før de tapte mot Vålerenga i helgen, skriver avisa.

Ramsteijn er suspendert for AaFK, mens Thrandarson trolig er skadet. Gretarsson og Riise er begge usikre. Aalesund er altså litt redusert. VG tror dette, kombinert med et såret og revansjelystent Viking, øker sjansene for hjemmeseier – mellom to håpløst uforutisgbare lag.

Norsk tipping gir 1,9 i odds på hjemmseier, 4,45 på borteseier.

Det ser ganske håpløst ut for Viking om dagen, skriver tippeselskapet. Det ser mer og mer sannsynlig ut at Viking spiller OBOS-liga fotball neste sesong, spesielt siden de ikke har økonomiske midler til å hente forsterkningene de trenger i sommer. På hjemmebane har Viking tapt mot Tromsø, RBK og Sandefjord, mens de altså slo Odd. Adegbenro, Vikings eneste klassespiller, måtte av med skade på lørdag og er usikker til denne. Pedersen er også usikker, etter at han var skadet mot Sogndal. Viking er muligens offensivt svekket.

Aalesund tapte hjemmekampen mot Vålerenga på fredag. 0-1 endte den, og det var spesielt skuffende at de ikke klarte å score mål, noe de har gjort i alle andre kamper bortsett fra 0-0-kampen på Lerkendal. 9. plass på Aalesund, syv poeng foran dagens motstander, og på bortebane har de brukbare 1-2-1 så langt denne sesongen. Ramsteijn er suspendert for AaFK, mens Thrandarson trolig er skadet. Gretarsson og Riise er begge usikre. Aalesund er altså også litt redusert.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
MaxLokal Nyheter
Se alle nyheter
 
Annonse
Annonse
Annonse
MaxLokal Nyheter
Mer