Meny
 
 
 
 
Tips oss
 
 
 
 
 
 
 
Annonse
Annonse
karpe_diem.jpg

Karpe Diem kommer for å se egen film i Ørsta

150 kinoer viser Karpe Diems film "Adjø Montebello" til helgen. Duoen selv, Chirag Patel og Magdi Ytreeide Abdelmaguid kommer til Ørsta når filmen vises på fredag.

- Selveste Karpe Diem har valgt Ørsta kino som stoppested når filmen deres "Adjø Montebello" skal vises i desember, opplyser en entusiastisk kultursjef.

Filmen er en avslutning på det de startet med albumet "Heisann Montebello" i 2015. Filmen tar utgangspunkt i de utsolgte konsertene i Oslo Spektrum i vår, men det er mer enn en konsertfilm.

– Det er ikke en dokumentar. Det er åpenbart ikke en spillefilm. Det er heller ikke en tradisjonell konsertfilm, sier Chirag.

- Dette er heilt spesielt, vi er blant de få utvalgte av 150 kinoer i landet som får besøk av de. De har tid til å stikke innom oss bare på fredagen, så derfor setter vi opp en visning til av filmen slik at gutta får møtt fansen i Ørsta og kanskje se litt av filmen ilag med oss, sier Janne Skarstein

De kommer på besøk fredag 8.desember, og er i Ørsta ca fra kl 16:30 vil jeg tro. Filmen starter kl. 17:30 Av 150 kinoer har dei altså valgt Ørsta som stoppested, dette blir gøy!  

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
MaxLokal Nyheter
Se alle nyheter
 
Annonse
Annonse
Annonse
MaxLokal Nyheter
Mer