Meny
 
 
 
 
Tips oss
 
 
 
 
 
 
 
Annonse
Annonse
egg2.jpg

Mandag starter jakten på påskeegg i Ålesund

I fjor kjørte Ålesund kommune i gang emneknaggen #OpplevÅlesund, og i den forbindelse ble den første påskeeggjakta arrangert. Dette gjentar kommune i år også, men med en liten vri.

Hvis du ser hvor påskekyllingen har gjemt seg i år finner innbyggerne i Ålesund kommune kanskje mer enn noe å tygge på i eggene.

Skal ut i hele kommunen

I fjor ble påskeeggjakten holdt til bykjerna, nå vil jakten gå ut i hele kommunen.

- I Ålesund har vi en rekke aktiviteter, severdigheter og turmuligheter å oppleve, derfor ønsker vi i år å oppfordre alle til å komme seg ut å oppleve Ålesund, forteller kommunikasjonsrådgiver Ingvild Liadal. Og legger til at jakta er for alle mann.

Eget arrangement

Kommunen ønsker at flest mulig skal bli gjort oppmerksomme på jakten i år og har derfor laget et eget facebookarrangement.

- På mandag 10. april klokken 11.30 starter jakten og pågår til det første egget er funnet. Vi legget ut ett egg per dag og ønsker at flest mulig følger arrangementet vårt eller vår Instagramprofil @aalesundkommune for få oppdateringene de trenger for å finne eggene, sier hun.

- Samtidig ønsker vi at finneren legger igjen en selfie med egget enten på Instagram eller Facebook med #OpplevÅlesund. For vi vil gjerne dele bildet.

Påskeeggjakten avsluttes når siste egg er funnet lørdag 15. april!

Samarbeidspartnere

 - Siden vi har hintet med noen ekstra gode overraskelser i eggene i år, kan vi hinte videre med at vi har fått noen flotte samarbeidspartnere med på laget.

Atlanterhavsparken, Momentium, Sunnmøre museum, Barnas Lekeland, Kulturhusa i Ålesund, Barnas Lekeland og Sunnmøre Friluftsråd er alle med i årets påskeeggjakt.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
MaxLokal Nyheter
Se alle nyheter
 
Annonse
Annonse
Annonse
MaxLokal Nyheter
Mer