Meny
 
 
 
 
Tips oss
 
 
 
 
 
 
 
Annonse
Annonse
Slik ser utbyggerne av Digerneset Næringspark for seg videre utviklling på området.
Slik ser utbyggerne av Digerneset Næringspark for seg videre utviklling på området.

Nye butikker etableres på Digerneset

Utviklingen av Digerneset Næringspark fortsetter. Nå er snart målet om 500 arbeidsplasser innen fem år nådd. Neste år åpner to nye butikker. 

I dag har 360 personer arbeidsplassen sin på Digerneset. Nå etableres omlag 70 nye arbeidsplasser når Europris og Nime As etableres neste år. En tredje aktør som skal inn i det nye bygget er ikke klar enda. Utbyggerne hadde som mål at 500 personer var skulle ha sitt daglige virke i Næringsparken i løpet av fem år. Nå har det gått vel to år.

Europris og Nime

Det er bygget som i dag huser Spar Kjøp som bygges ut for å gjøre plass til de to nye bedriftene. Europris skal etablere en fullskala butikk. Etableringssjef Gunnar Børresen sier til Bygdebladet at de bestemte seg for etablering da de fikk høre om andre store aktører som var på vei inn.

Den andre aktøren som er klar for innflytting neste år er Nime AS, tidligere Malermestrene Nielsen og Mele AS. De etablere seg sammen med Fargerike, Bergersen Flis og Mal Proff på 1000 kvadratmeter i det nye bygget.

Burger King og søndagsåpent Rema 1000

Under etablering er Burger King som er planlagt å åpne i august 2017. Restauranten vil ha en drive tru med ca 80 sitteplasser inne og 40 sitteplasser ute.

Før skolene tar sommerferie åpner Rema 1000 sin søndagsåpne butikk på området.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
MaxLokal Nyheter
Se alle nyheter
 
Annonse
Annonse
Annonse
MaxLokal Nyheter
Mer