Meny
 
 
 
 
Tips oss
 
 
 
 
 
 
 
Annonse
Annonse
Foto: Linn-Cecilie Rønneberg
Foto: Linn-Cecilie Rønneberg

Pangstart på Ålesund Live

Byfestivalen Ålesund Live er i full gang, og i år er det flere lokale artister, men også nasjonale og internasjonale artister. Se bildene her.

Av: Linn-Cecilie Rønneberg/maxlokal.no

I år har festivalområdet flyttet og er dermed betraktelig mye større, og har gode fasiliteter, matboder og uteservering.

Det var stor oppslutning fredag, og VIP-billettene for begge dager er utsolgt. I år er første året hvor Ålesund Live arrangeres fra Posthuskrysset i øst og Brosundet i vest.

Mer plass og større muligheter
 
– Vi er kjempefornøyde, det er masse folk og god stemning.mener Ante Giskeødegård i Momentium, som anslår at det blir rundt 3000 personer.

– Vi har lyst til å skape et litt mer innholdsrikt festivalområde med litt mer plass og helt annet type miljø enn hva Ålesund live har hatt før. Det har vært veldig fint, men vi har hatt litt problemer med plass, så nå kjøres det på her på denne spennende plassen hvor det er masse planer, sier Lars Berg Giskeødegård i Momentium

Olsen på fredag og Olsen på lørdag

I år var det navn som Åge Aleksandersen, Kurt Nilse, Veronica Maggio og Zara Larsson som stod på plakaten. Også lokale artister som Egil Olsen og Dyrisk stod på plakaten. Egil Olsen fra Ørsta fikk åpne Ålesund Live 2017, mens Vetle Olsen i Dyrisk fra Ålesund åpner lørdagen.

– Jeg synes det nye festivalområdet er veldig vakkert, jeg har vært veldig spent på hvordan det skulle bli etter at det flyttet hit. Jeg har vært på Ålesund Live et par ganger før, det er en vanvittig bra festival. Det er surrealistisk at jeg skal spille her, det blir for det meste nytt materiale, forteller Vetle Olsen.

I det Kurt Nilsen gikk på scenen hadde det fylt seg godt opp inne på området, og festivalgjengerne sang godt med, spesielt på tredje sang "Amazing". Klokken kvart over elleve toppet stemningen seg med Veronica Maggio. 

PS. Morgendagens headliner Zara Larsson tok VGs anmelder med storm etter fredagens konsert i Bergen. "Zara Larsson trenger ikke sikte mot stjernene. Hun er der allerede" skriver VG som gir Larsson 5 øyner på terningen. 

 

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
MaxLokal Nyheter
Se alle nyheter
 
Annonse
Annonse
Annonse
MaxLokal Nyheter
Mer