Meny
 
 
 
 
Tips oss
 
 
 
 
 
 
 
Annonse
Annonse
Stian Mork Skaar og Daniel Strand tilbyr gratis aktivitetstilbud i sommer.
Stian Mork Skaar og Daniel Strand tilbyr gratis aktivitetstilbud i sommer.

Stor pågang for gratis sommeraktivitet

Rundt 70 barn er påmeldt til Blindheim Idrettslags sommeraktivitet. - Det har vært veldig stor interesse, men vi har fremdeles plass til flere, forteller daglig leder Daniel Strand.

Gjennom støtte fra Ålesund kommune kan idrettslaget tilby gratis aktivitetstilbud til barn i juli måned. Det gjelder barn født i 2005 til og med 2010.

- Dette tilbudet er åpent for alle, og ikke bare Blindheims medlemmer. Her vil vi prioritere barn som ikke skal reise på ferie i sommer, de får prioritert plass.  Men tilbudet gjelder alle barn, så langt har vi fått 70 påmeldinger.

Vi håper at vi kan være med på å bidra til at barn som ikke reiser på ferie i sommer skal ha noe kjekt å fortelle om når de skal starte på skolen igjen til høsten.

Variert aktivitetsopplegg

Idrettlaget skal tilby varierte aktiviteter og det er Stian Mork Skaar som aktivitetsleder. Stian er nyutdannet kroppsøvingslærer og har tidligere hatt praksisopphold i idrettslaget.

- Det vil bli forskjellige typer aktiviteter gjennom hele sommeren. Tilbudet starter 3. juli og er åpnet fra mandag til fredag. For å delta søker man om plass på ukesbasis, og vi tildeler dager basert på antall søkere.

Det meste av aktiviteten foregår på idrettsklubbens eget området, men de blir også lagt opp til turer i nærmiljøet. Her skal det spilles fotball, beachhåndball, sandvolleyball, frileik og turer. Noen av dagene vil det bli grilling og øvrige dager får deltakerne frukt.

- Varigheten på dagene avhenger av tema for dagen, men i utgangspunktet varer en dag mellom 2 og 4 timer. Oppstart er klokken 10:00 og avslutning mellom 12:00 og 14:00. Om vi får mange deltakere vil vi vurdere å dele opp disse fire timene i to puljer, sier Daniel som ber om at interesserte tar kontakt.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
MaxLokal Nyheter
Se alle nyheter
 
Annonse
Annonse
Annonse
MaxLokal Nyheter
Mer