Meny
 
 
 
 
Tips oss
 
 
 
 
 
 
 
Annonse
Annonse
Annonse

Suksess på hjemmebane

Terje Sporsems "Religion" ligger an til å bli det mest selgende arrangementet siden Terminalen åpnet dørene. To av seks forestillinger er allerede utsolgt, seks uker før den første forestillingen.

- Jeg synes det er veldig gøy å diskutere religion med folk som synes en ikke skal tulle med religion, sier Sporsem som brukte lang tid på å lese både bibelen og koranen som en del av bakgrunnsarbeidet til Religion.

Sporsem er ikke redd for å fornærme noens gudssyn med forestillingene, og mener selv han ikke har gått for langt.

- Det ble nesten utstedt fatwa på meg

I fjord ble det en smule hett rundt stand up-komikeren etter at han lagde en musikkvideo der han framstod stormende forelsket i IS-leder Abu Bakr al-Baghdadi.

- Jeg fikk vel nesten utstedt en fatwa på meg i fjor. Da kokte det litt, kan man si. Men det roet seg heldigvis fort, og PST fikk roet ned meg. Det er også mange ting med religion som er ganske sjuke og som jeg synes er viktig å påpeke. Jeg håper at folk som går fra forestillingene ikke bare har hat de moro, men at de også har fått noe å tenke over.

Mange prester vil ha stand up i kirka

En stund tilbake la Sporsem ut en forespørsel på Facebook, der han søkte etter gudshus med humor søkes. Han mente det hadde vært veldig gøy å spille showet ”Religion” i en kirke eller et annet gudshus i løpet av vinteren/våren.

- Det er så mange sogneprester, ledere i menighetsråd og lignende som har tatt kontakt og har sagt at de har lyst til å ha humor i kirka.

Blir det noe av det?

- Ehh, ja vi får se da svarer Terje hemmelighetsfullt. Bli ikke overrasket om det kommer til en kirke om ikke så lenge.

terje-religion.jpg
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
MaxLokal Nyheter
Se alle nyheter
 
Annonse
Annonse
Annonse
MaxLokal Nyheter
Mer